25 Temmuz 2018 Çarşamba

Avusturya vizesi için istenen belgeler

Ziyaret edilecek kişi tarafından davet gönderilmesi gerekmektedir. Avusturya ’da ikamet eden aile bireyleri, akraba, arkadaş vb. Bu davet mektubunda. Ancak ilk olarak kesinlikle.


Vize başvuruları için artan ücretler. Schengen vize ücreti avrodan avroya veya yerel para birimindeki karşılığına yükselecektir.

Arka fonu beyaz ve yüzünüzün, kulaklarınızın açıkça belli olacağı bir fotoğraf olmalıdır. Pasaport: Başvurularda istenen pasaportun seneden eski olmaması, geçerliliğinin seyahat sonrası ay daha devam etmesi ve vize damgalanması için sayfasının boş olması.


Vize merkezlerine başvuru yaparak. Varsa daha önce seyahat geçmişiniz bunları kesinlikle atlamayın. Gerekli evraklardan bahsederken, pasaport, fotoğraf, e-devlet belgeleri, rezervasyonlar, seyahat sağlık sigortası, vize talep dilekçesi gibi bebekler dahil her başvuran için hazırlanması gereken standart evraklar mutlaka bilinmelidir. Vizelerle ilgili kısımların okunaklı silinmemiş olması gerekir.


Biyometrik fotoğrafların daha önceki vize işlemlerinden. Elektronik Davetiye.

Yeşil pasaportunuz yok ise umuma mahsusu (bordo) pasaportunuza gerekli evrakları hazırladıktan sonra başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Pasaportun veriliş tarihi seneden eski olmamalıdır.


Devlet memurları çalıştıkları belirli sürelere, derecelere ulaştıkları zaman eşi ve çocukları için yeşil pasaport. Burada dikkat edilmesi gereken birkaç önemli konu vardır. Vize randevu işlemi zorunlu Schengen vize prosedürleri arasında yer almaktadır.


Başvurular için ilk şart tahmin edebileceğiniz gibi halihazırda elinizde bir pasaportun olmasıdır. Avustralya öğrenci vizesi için gerekli belgeler. Uçuş bilgileriniz ve oradaki konaklamanız ile ilgili tüm belgeler vize dosyanızda belirtilmelidir.


Evrak listesine buradan ulaşabilirsiniz. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Vizesi İçin Gerekli Belgeler Nelerdir? Ortak olmayan ve seyahat amacına göre talep edilen vize çeşidine yönelik özel belgeler de talep edilebilmektedir.


Almanya seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre talep edilen evraklarda yanlış beyan, gerçeği yansıtmayan bilgiler ve bir eksiklik olmamalıdır. Aksi halde Almanya Vizenizin reddedilmesi gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz.


Her tür Schengen vizesi için ayrıca istenilen tüm ilave belgeler hakkındaki bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. HERHANGİ BİR VİZE İÇİN UÇUŞ SEYAHAT PROGRAMINI VE OTEL REZERVASYONLARINI ALIN.


CRETSİZ DANIŞMANLIK.

Havalimanı transit vizesi. Kişinin seyahat ettiği son ülke için geçerli bir vize (gerekirse). Vize dilekçe örneği için gerekli bilgiyi ICEP WORLD vize danışmanlıktan alabilirsiniz.


Müracaatçı tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. Schengen vizesi için gerekli belgeler Schengen vize başvurusunda bulunurken en çok merak edilen soru başvuru için gerekli olan belgelerin neler olduğudur.


Sadece istenen evrakların temin edilmesi vize başvurunuzun onaylanması için yeterli değildir. Hollanda vizesi için aracı kurumun sitesinden randevu aldıktan sonra vize evraklarınızı tamamlayarak başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.