26 Temmuz 2018 Perşembe

Gelir beyannamesi verme süresi

Yıllık gelir vergisi beyannamesi verilme süresi uzatıldı! Kira gelir beyannamesi nasıl verilir? Ancak Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre kira gelir beyannamesi verme süresi uzadı. Korana virüs salgını nedeni ile yaş üstü kişilere yönelik olarak uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında hatırlanacağı üzere kira gelir vergisi beyannamesi ve son ödeme tarihi için düzenleme yapılmıştı.


Hazır Beyan Sistemi. Bu tarih itibariyle beyannamelerini veren.

Son Güncelleme: 26. Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren yeni bir karar açıklandı. Emsal bedelden gelir vergisi beyannamesi verilmesi gerekir.


Derlenen bilgiye göre, ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefleri için beyanname. Buna göre, kira gelir vergisi beyannamesi için son gün bulunmakta.


MUHTASAR PRİM HİZMET BEYANI ERTELENDİ MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ. Gelir İdaresi Başkanlığı. Beyanname verme süresi içinde ödenir. VERME SÜRELERİ UZATILDI.

Sirkülere Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ. GİB Kira beyannamesi nasıl verilir, son gün ne zaman? Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, yaptığı bir açıklamada yıllık gelir vergisi beyanname verme süresinin Mart’ta kadar süreceğini ve sonrasında yapılamayacağını belirtmişti.


Dernekler Yönetmeliğinin 84. Yani son günün Mart olduğunu söyleyebiliriz. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var.


Paket sisteme gönderildikten sonra ilgili beyanname paketi kontrol edilir, sonra onay. Ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen g. Ankara Üniversitesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof.


Elbette ki, hizmet veren işletmelerin " KDV beyannamesi " için belirlenmiş sürelere uyması gerekmektedir. Bu durumda mükelleflerin, veri kesintisi yapma sorumlulukları bulunan kişilerin, KDV beyannamelerini de vergi dönemlerini takip eden ay ele alınarak 24. Yasal Ödeme Tarihi. Uzatılan Ödeme Tarihi.


This video is unavailable. Semih Öz "yaş ve üstünde olması. Taksit Mart ayı sonuna kadar, 2. Kurumlar vergisi beyannamesi verme ve ödeme süresi uzatıldı.

Giriş çıkışlar bir ilimize daha gün. Mükelleflerin geçen yıl sağlanan kazançlarla ilgili senelik gelir vergisi beyannamelerini yarın gün sonuna kadar vermesi gerekiyor. Süresi yarın doluyor! Marttan bu yana çıkan pek çok uygulama yayınlanan tebliğler ertelemeler uzatmalar ortalığı bayağı karıştırdı.


Bu yazımızda Nisan yaklaşırken gelir vergisi beyannamesi süresi uzayanlar kimler onları açıklayacağım. Haberin detayları için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.