14 Ağustos 2018 Salı

Avusturya konsolosluk randevu

Yalnızca İstanbul ve Ankara değil, İzmir, Gaziantep, Antalya, Bursa ve Trabzon vize başvuru merkezleri de bulunmaktadır. Viyana Daimi Temsilciliği ‘de yapacağınız işlemler için randevu alınız. Ancak online sistemlerde bir sorun olduğunda konsolosluk telefonla aranarak randevu alınabilir.


Elçilik ile irtibata geçildikten ve randevu oluşturulduktan sonra alınabilir. Bu aşama tarafımızdan çok kolay bir şekilde halledilmektedir.

Eksik evrak detayı atlanmamalı ve. Posta adresi Senderstr. Başkonsolosluğumuza 13:-16:saatleri arasında telefonla ulaşabilirsiniz.


Nöbetçi telefonumuzu mesai saatleri dışında "sadece acil durumlar" için aramanızı önemle rica ederiz. Karşınıza gelen sayfada eğer ilk kez bu siteye giriyorsanız aşağıdaki gibi bir pencere açılacak ve buradan sizden ülke ve o ülkedeki işlem yapmak istediğiniz konsolosluğu isteyecek. Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz!


Navigasyon ve Servis. Size en iyi hizmeti sunabilmek için bu sayfada �.

Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir. Randevu işlemleri ücretsizdir. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure theof their ad campaigns.


Diğer işlemleriniz için 09. Harbiye, Altunizade, İzmir, Gaziantep ve Trabzon şubelerimizden yaptığınız başvurular başkonsolosluk tarafından inceleneceği için sadece kırmızı bölgelerde ikamet eden veya okuyan kişilerin başvuruları kabul edilecektir.


D tipi Ulusal Vize için randevu alma zorunluluğu bulunmaktadır. Yani başvurunuzu konsolosluk ve ya elçilikler aracılığıyla sağlarsınız. Parmak izi ve evrak teslim işlemi, konsolosluklar tarafından.


Vatandaşlarımızın yaptıracak oldukları her işlem için gerekli olan belgeleri beraberlerinde eksiksiz olarak getirmeleri önemlidir. Anılan internet adresinde, yapılacak her. Polonya vize başvurularında ise kişi sponsorlu olarak başvurmakta ise Sponsorunun noterden onaylı taahhütname vermesi gerekmektedir. Visa center tüm bu.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst. Bağımsız bir ülkenin, yabancı vatanlardaki yurttaşlarının yurttaşlıkla ilgili hizmetlerini görmek, devketine, o ülkenin siyasi ve ticari durumu üzerinde bilgi vermek, ülkesinin ticari çıkarlarını kollamak ve mallarını pazarlamak için büyük ticaret şehirlerinde kurduğu resmi dairedir. The next video is starting stop.


Adres : Luxemburger Str.

Vekaletname vermek için, vekaleti verenin konsolosluk memuru önünde. Konsolosluk randevu sistemi nedir? Almanya vize randevusu gerekli evrakların ibrazını ve parmak izi verme.


Bulgaristan Vizesi almak için günlerce sırada beklemeden hızlı ve kolay şekilde randevu ve vizenizi alın. Stuttgart konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu.


Firmamız bir konsolosluk veya fahri konsolosluk ile anlaşma içerisinde değildir. Firmamız bu süreçte randevu sistemine kaydınız ve evraklarınızın tamamlanması gibi başvurunuzun kilit noktalarında devreye girerek olumlu başvurular gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.


AVUSTURYA KONSOLOSLUKLARIMIZDA PASAPORT BAŞVURULARI. Tapu ve Kadastro Dairesine, Emniyet Müdürlüğüne, Özel ve Kamu Hastanelerine ve birçok kurum ve kuruluşa online randevu alabileceğiniz bir blog.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.