20 Kasım 2018 Salı

Cin fuar turlari

Cin Turları en uygun fiyatlar ve taksit imkanı ile Tatilsepetinde. Her yıl bu fuarda ziyaretçi sayısı 2ülkeden 167. Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz.


Etstur, Ucuzabilet, Odamax vb. ETS ERSOY TURİSTİK SERVİSLERİ A. Kanton Fuarı Tur Programları Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın da büyük fuarlarından biridir. Zaman problemi yok. Uygun fiyatlarla hemen yerinizi ayırtın!


Cin fuar turlari

Her sene fuara yurt içi ve yurtdışından 1. Tur Adı Çıkış Tarihi - Dönüş Tarihi İki Kişilik Odada Kişi Başı Tek Kişilik Oda İlave Yatak 0-1. PAZHOU COMPLEX’te ticari delegasyonun katılımı ile 180m² alanda 64stand ve 15000’in üzerinde ürün çeşidi ile düzenlenecektir. Dünyanın en büyük ticaret fuarından biridir.


Cin fuar turlari

Fuara Katılım koşulları, konaklama ve gezi turları için firmamızdan bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Sizin veya davet edeceğiniz konukların gerçekleştireceği kongre ve fuar katılımları için tüm konularda bayiturlari. Kongre ve fuara katılımızla ilgili kayıt işlemlerinden ulaşım ve konaklama gibi tüm ihtiyaçlarınızın karşılanmasını sizler adına biz yönetiyoruz. Tur Yorumları, Videosu ve Rotası.


Cin fuar turlari

Taksit kolaylığıyla. Eşsiz bir programla, Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile oluşturulmuş, ve yıldızlı otellerde konaklamalı Çin Turu. NOEL PAZARLARI TURLARI. ORTA AVRUPA TURLARI.


CUMHURİYET CAD UMAÇ APT. KİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ. Fuar, her yıl üç gün süreyle, pek çok dünya ülkesinden binlerce ziyaretçinin akınına u�. Adres : Yeşilbahçe Mh.


Portakal Çiçeği Bulv. Web sitemize giriş yaptığınız tüm bilgileriniz 1bit SSL güvenlik sertifikası ile güvence altındadır. Kredi kartınızla yapacağınız tüm alışverişlerde 3D (Sms Şifre Doğrulama) zorunluluğu bulunmaktadır. Fuar Turları Tur Bulunamadı.


Ekonomik Çin turları ve fiyatları için sitemizi ziyaret edin tatil fırsatlarını kaçırmayın! Milyarlık nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkelerinin başında. Tayland Kamboçya Vietnam Laos Malezya Endonezya Japonya Güney Kore Çin Hindistan Nepal Srilanka. Yüz ölçümü açısından dünyanın en büyük üçüncü, nüfus açısından ise dünyanın en çok.


Expoland Tur a e-bültene üye olun, yaklaşan fuarlardan ilk sizin haberiniz olsun! Ankara çıkışlı turlar. Vize alacak yolcularımızın pasaportlarını gün evvelden firmamıza ulaştırması gerekmektedir.


N VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR : Nisan ve Ekim aylarındaki Canton Fuarları için seçeceğiniz tur programıyla asagidaki evraklarin hazir olmasi halinde Çin. YURTDIŞI FUAR TURLARI. Türkiye'nin tarihi ve doğal etkileyici güzelliklerini Ligarba Turizm ile keşfedebilirsiniz.


Yurtiçi ve Yurtdışı Turl. Sadece karar verin ve bizi arayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.