30 Kasım 2018 Cuma

Çin vize fotoğrafı ölçüleri

Vize Başvuru İşlemlerinde hazırlanması gerekli fotoğraf ölçü ve özellikleri, Çin Konsolosluğunun talep ettiği şekilde olması çok önemlidir. N VİZESİ FOTOĞRAF ÖLÇÜLERİ Çin vize başvuru fotoğraf ölçüsü ve şartları bu sayfada detaylı olarak verilmiştir.


Yanlardan ise çehre – mm gibi ortalanmış olmalıdır. MUBO Turizm olarak tüm vize işlemleriniz hızlı ve özenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.


VİZE İŞLEMLERİNDE İSTENEN BİOMETRİK FOTOĞRAF ÖLÇÜLERİ Görmekte olduğunuz bu fotoğraf birçok Schengen ülkesinin vize uyum koşullarına göre örneklendirilmiştir.

Schengen ülkeleri 35xmm ölçülerinde biometrik fotoğrafları, vize işlemlerine kabul etmektedir. Biometrik fotoğrafta olması. Vize hizmetlerinde tecrübeli ve güvenilir adres. Turistik çin vizesi başvurusu için gerekli olan belgeler aşağıda sunulmaktadır.


Almanya vize başvurularında kullanılan biyometrik fotoğraf ölçülerini aşağıdaki belgeyi indirerek görebilirsiniz. Son ay içinde çekilmiş fotoğrafınız güncel halinizi yansıtmalıdır. Dosyayı indirmek için: 1.

Bu noktada fotoğrafı ve ölçülerini de detaylı şekilde vermesi mümkündür. Biyometrik fotoğraf ölçüsü vize için olduğunda sabit tutulmaktadır. Halk Cumhuriyeti’ne seyahat etmek için alması gereken bir belge türüdür.


Pasaportunda geçerli bir Çin pasaportu olmayan vatandaşlar, Çin ’e giriş yapmak için vize başvurusunda bulunmakla yükümlüdür. Türkiye’de bulunan resmi Çin temsilciliklerine direkt olarak.


Vizesi, umuma mahsus pasaport sahibi T. Grup vizesi minimum kişi için başvurulabilmekte olup, grup üyelerinin pasaportlarına vize tatbik edilmez. Gümrük girişinde ve çıkışında gümrüğe teslim edilmek üzere grup. Bu ölçüler vize uyum koşullarına göre belirlenmiştir. Ayrıca yüzün görünür ve biyometrik ölçülere uygun olarak çekilmiş olması gerekmektedir.


Ayrıca arka fonun mutlaka beyaz olması istenmektedir. Ana Sayfa Ürünler “ vize fotoğraf ölçüleri ” olarak etiketlendi. Gösterilen sonuç sayısı: 1. Beğenilenlere Ekle.


Türk vatandaşlarının İsveç‘e vize başvurusunda bulundurması gereken evraklar.

Yüz Tanıma Sistemini Kullanmaya Başlıyor Referanslar. Banka Hesap Cüzdanı (Asıl): Bankaya en güncel durumu işletilmiş, içinde 10. TL veya karşılığı döviz bulunan banka hesap cüzdanı aslı, veya banka tarafından kaşelenip imzalanmış, kişinin bankadaki mevduat durumunu gösterir hesap döküm belgesi.


Altın Turizm Vize Deparmanı size her türlü desteği ve hizmeti vermektedir. Staj vizesi için başvuru yapacak kişinin hem kendi ülkesinden hemde Çin den gelecek davetiye, staj başvuru yazısı gibi resmi evraklara ihtiyacı bulunmaktadır.


VizeÇözüm Profesyonel Vize Danışmanlık Hizmetleri sayesinde evrak prosedürleriyle siz uğraşmayın, tüm işlem. Pasaport ya da vize başvurularında kullanılan fotoğrafların özel olması gerekiyor. Türkiye pasaportu için 50×mm gibi bir ölçü gerekmektedir. Vizeler için gerekli biyometrik boyutları ülkeden ülkeye değişmektedir.


Bu özellik bazı ülkelerde farklılık göstermektedir. Başvurularda muhakkak yanınızda bulunması gereken Kanada vizesi fotoğrafı ve gerekli fotoğraf ölçüleri hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.


Yüz ağız kapalı ne, çatık ne de gülümseyen, tarafsız bir ifade ile fotoğraf makinesine kare olmalıdır. Fotoğrafta bütün yüz hatları belirgin olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.