30 Kasım 2018 Cuma

Vize portekiz

Portekiz Schengen vizesi için seyahat amacınıza göre farklı belgeler istenmektedir. Altın vize portekiz yatırım. One stop solution for your residenship. Will help you with Citizenship and Residency Solutions in Portugal.


Get a european union residency for you and your family and citizenship via investment options. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.

Formu indirmek için: 1. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Bu nedenle Portekiz vize başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Portekiz Konsolosluğu tarafından hazırlanan bu form, vize yetkilisinin başvuru sahibi hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamaktadır.


Portekiz ’e ziyarette bulunacak işveren konumundaki vatandaşlarımızın Portekiz vizesi alabilmesi için gerekli belgeler Pasaportun aslı : ay geçerliliği olmalıdır adet 3. Portekiz vize başvurunuzu Euroasia Global aracılığıyla gerçekleştirmeniz halinde, başvuru evraklarınızın kontrolünü yaparak, en kısa sürede, sonuç odaklı Portekiz vize başvurunuzu tamamlayacağız. Portekiz vize işlemleri esnasında parmak izi veren kişiler yıl süre boyunca herhangi bir Schengen ülkelerinden birine gitmek için vize başvurusunda bulunduğunda yeniden bir parmak izi taramasına girmek durumunda kalmıyor.


Beş yıl sonra daimi ikamet ve vatandaşlık için başvurabilirsiniz.

Portekiz pasaportu 1ülkeye vizesiz seyahat imkanı sağlayan birinci sınıf bir seyahat belgesidir. Ardından vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru süreci başlatılır ve süreç başından sonuna kadar.


Portekiz ’e seyahat etmeyi planlayan kişiler, bu ülkeye günden daha kısa sürecek olan Portekiz. Portekiz ’e uluslararası banka havalesi ile tercih edilen yatırım için gerekli sermaye aktarımı yapılmalıdır. Geçerli bir Schengen vizesi ile Portekiz ’e giriş yapılmalıdır. Yatırımcının adli sicil kaydı bulunmamalıdır.


Genellikle turistik ve ticari ziyaretler için Portekiz ülkesi zorluk çıkarmamaktadır. Sizin yapmanız gereken sadece istenilen evrakları elçilikgörevlerine teslim etmek ve bu muhteşem ülkeye seyahatınız için hazır olmak. Kampanyalarımız, duyurularımız ve vize ile ilgili son gelişmelerden haberdar olmak için abone olun.


Abone Ol E-Posta adresniz ile abone olduğunuz için teşekkür ederiz. Portekiz vize başvurusu Schengen vizesi üzerinden yapıldığı için bu vizeyle tüm Schengen ülkelerine gün süreyle seyahat gerçekleştirebilirsiniz.


Ancak vize başvurunuzu ilk giriş yapacağınız ülkenin konsolosluğuna gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Girişler her durumda.


Portekiz konsolosluğundan giriş vizesi almış olmanız, Portekiz ’ya girişinizi garanti etmez. Başvuru işlemlerini başlatmak için randevu alındığında ilk kez başvuru yapan kişilerle mülakat yapılmaktadır.


Birebir görüşme yapılarak ziyaretin amacı öğrenilmektedir. Yapılan görüşmelerde güven verilmesi önemlidir.


Antalya’ dan Portekiz vizesi, Turistik, Ticari vize, Öğrenci vizesi, Aile Ziyareti vize işlemleri ile ilgili bilgileri, sayfamızda talep edilen güncel evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanmasına dikkat ediniz.

Antalya vize temsilcilerimiz, Portekiz vize başvuru için gerekli güncel evraklar ile ilgili yetkili kurumlar ile sürekli bağlantı halinde olup randevu sistemiyle. Portekiz vizesi başvurusunda bulunacak bireyler vize başvurularının Portekiz ve Türkiye resmi tatillerine denk gelmesi durumunda aksaklık yaşanabileceğini dikkate alarak vize başvurularını olabildiğince erken yapmalıdır.


Portekiz vize başvurunuzda hazırlamanız gereken evraklar çalışma durumunuza ve seyahat amacınıza göre değişecektir. Bu konuda ayrıntılı bilgileri ilgili sayfalarımızı ziyaret ederek edinebilirsiniz. Portekiz vizesine İstanbul’dan başvuru yapacaksanız, başvurunuz Macaristan Konsolosluğu aracılığıyla kabul edileceği için, ilgili evrakların Macaristan Konsolosluğu.


Vize Merkezi şubelerimize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.