22 Kasım 2018 Perşembe

Çin vizesi 2020

Halk Cumhuriyeti’ne çeşitli sebeplerle seyahat edilmektedir. Diplomatik, Hususi ve Hizmet pasaportlarına sahip kişiler vizeden muaftırlar.


Fakat Umuma Mahsus (bordo) pasaport sahiplerinin Çin ’e seyahatlerinde vize almaları gerekmektedir. Vizesi başvuruları için öncelikle randevu alınması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları amacıyla değil çoğu ülkenin vatandaşları amacıyla zorunludur.


Dünya’nın çoğu ülkesinden değişik olmakla eş güdümlü bunun bir yansıması olarak vize politikası da başka ülkelere nazaran son derece değişiktir. Bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının mutlaka Çin vizesi almak için başvurulara yer vermesi gerekiyor.


Nitekim hizmet, hususi ya da diplomatik pasaport sahibi olan vatandaşlara özel günlük vizelerin verilmesi sağlanıyor. Ticari Çin Vizesi, Turistik Çin Vizesi Çin Çalışma Vizesi, Çin Öğrenci Vizesi vb. Tek Girişli, Çift Girişli, Aylık Çok Girişli ve Yıllık Çok Girişli) bağlı olarak uygulanan fiyatları aşağıdaki Çin Vizesi Ücret Tablosu’nda görebilirsiniz. Ucuz Çin Uçak Bileti ve Çin Fuarları Turları İçin Yıllık Tecrübemize Güvenebilirsiniz.


Eray Tur sitesinde ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır. Vize departmanımıza Çin vizesi ile ilgili her gün onlarca soru gelmektedir.


Merhabalar, Eylül ayı için bir firmadan tur satın aldık arkadaşım ve ben her birimiz ayrı ayrı mı başvuru yapacağız? Yıpranmış ya da yırtık bir pasaportunuz bulunuyorsa bunu değiştirmeniz aksi taktirde reddedilme. MUTLAK” “Barkotlu Belediye Onaylı Resmi Davetiye” temin etmeniz gerekmektedir.


Vize reddi ya da başvurudan geri dönme durumunda ücret iade edilmeyecektir. Merhaba, yaklaşık ay sonra ailecek Çin ’e turistik seyahat etmeyi planlıyoruz. WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız.


Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra yazmaya başlayın! Merhaba, Geçen sene Eylül ayı Çin ’e ticari vize başvurusunda bulundum ve incelemeye alındı.


Çin vizesi 2020

Yaklaşık ay incelemeden sonra ret aldım. Uzman personel kadrosuyla hızlı ve garantili çin vize hizmetleri, ticari çin vizesi, turistik grup çin vizesi, çin öğrenci vizesi, çin çalışma vizesi, çin akraba ziyaret vizesi, çin fuarları, çin turları, otel rezervasyonları, uçak bileti, apostil Çince – Türkçe tercüme hizmeti.


ANASAYFA ÇİN TURLARI ÇİN FUARLARI UÇAK BİLETİ VİZE OTEL ÇİN GRUP VİZESİ ÇİNCE TERCÜME MICE HAKKIMIZDA S. ABD’de FBI tarafından Çinli Biyolog Juan Tang’ın vize başvurusu yaptığı sırada Çin ordusunda aktif görevde olduğunu sakladığı ve hatalı bildirim yaptığı iddia edildi. Vizesi, Türsab Yetkili Vize Acentası, Çine Gitmek İçin Vize Bilgisi, Gerekli Evraklar, Vize İçin gereken belgeler. Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur.


Çin vizesi 2020

Yüzün görünmesini engelleyen ya da ülkeye girişinizde şüphe yaratacak derecede farklı görünümdeki. Pek çok farklı alanda boy gösteren çeşitli ürünlerin sergilendiği bu fuarlar yılın büyük bir bölümünü kapsamaktadır.


Çin vizesi 2020

Konsolosluğu Resmi Web Sitesi:istanbul. Fuar ziyaretleri, firmalarla ticari görüşmeler, ticari spor yarışları gibi konular ticari.


Altın Turizm Vize Deparmanı size her türlü desteği ve hizmeti vermektedir. Değerli ziyaretçimiz, Çin Vizesi sayfamıza hoş geldiniz. Burs fırsatları Afrikalı Öğrenciler, Avrupa, Asya, Avustralya ve Kuzey ve Güney Amerika öğrencileri için geçerlidir. Vize İşlem Merkezi, vize başvurusu, vize başvuru formu doldurulması, seyahat sağlık sigortası, uçak ve otel rezervasyonu konularında hizmet veren, Ankara merkezli, tam yetkili seyahat acentesidir.


Avrupa ülkesi için alınan dolaşım izni vizesi 60.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.