28 Kasım 2018 Çarşamba

Clash of clans isim nasıl değiştirilir

Clash of clans isim nasıl değiştirilir

Bugün clash of clansta 3. Kez değiştirmek için isminizin ya isim soyadı olarak yada argo kelime olunca 3. Umarım yararlı olmuştur. Abone olmayı unutmayınız. Fakat eğer bu hakkı kullandıysanız 2. Burada karşınıza isim değiştirme seçeneği çıkacaktır.


Buraya kullanmak istediğiniz yeni simi girmeli ve devam seçeneğine tıklamalısınız. Ancak bu işi sadece bir kez yapabileceğinizi unutmadan belirtelim. Bundan önce isim değiştirmenize izin verilmiyordu. Oyunun yapımcısı SuperCell ’e mantıklı ve geçerli mazeretler sunmanız halinde, tekrardan isim değişikliği yapabilirsiniz.


Oyun açılırken verilen açıklamalarda “köylülerinizin yaşadığı yeri şaşırmamaları için köyünün ismini değiştiremezsin” ibaresi yer alıyordu. Oyuna son gelen güncelleme işleminden sonra isim değiştirme özelliğide geldi. Etiket: COC Köy İsmi Nasıl Değiştirilir. Türkçe ya da uluslararası bir klan ismi seçilebilir.


Bu sebeple klan oluşturduğunuzda klan için isim seçerken ya da kendi. Oyun zaten otomatik olarak hileli bir şekilde olduğundan ve gerçek hesabınızı etkilemediğinden gönül rahatlığıyla maksimum level köyünüzle saldırı yapabilirsiniz. Eğer Level iseniz, Battle ekranında sağ üst köşedeki Ayarlar butonuna dokunun. Bu oyunda birden çok hesabı aynı cihazda oynayabiliyorsunuz.


Peki, hesap değiştirme işlemini nereden yapacaksınız? Herkese iyi günler dileriz bu yazımızda sizlere masaüstü arka plan resmi nasıl değiştirilir onu anlatacağız.


Clash of clans isim nasıl değiştirilir

Bilgisayarımızın en önemli yerlerinden birisi masaüstüdür. Haliyle masaüstü arka plan fotoğrafımız ne kadar güzel olursa bilgisayar kullanmamız da o kadar değişir güzelleşir diyelim 🙂 Bizzat bende öyle. Sizde de öyledir diye düşünüyorum.


Clash of Clans isim değiştirme mail geldi Koronavirüs Özel. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Oyun online olarak dünyanın dört bir yanından oyuncularla oynama fırsatı sunmaktadır.


Dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan oyun 5milyonun üzerinde indirilmiştir. Oyun da geliştirmeler yapmak isterseniz.


IOS işletim sistemine sahip Apple cihazlarında ikinci hesap açmak mümkün mü ? Android ve İOs yüklü cihazların artmasından en çok etkilenen sektör ise Mobil uygulamalar ve oyunlar oldu diyebiliriz. Clash Of Clans ’da Köy İsmi Nasıl Değiştirilir ? Birçok mobil oyun var ama en çok oynanan.


Clash of clans isim nasıl değiştirilir

Hemen indir butonuna tıkladıktan sonra otomatik olarak LD Player indirme işlemi başlatılacaktır. gibi zaman zaman yasaklanan ve sürekli yasaklı olan internet sitelerine erişim için bilgisayarımızdan dns ayarlarını değiştirmemiz gerekir. Bu dns değiştirme işlemi bilgisayarımızdaki kurulu olan işletim sistemimize göre değişiklik gösterir. Hazine seçeneğine tıkladığınız zaman ne kadar ganimetiniz varsa onu size gösteriyor.


Bu ganimetler genelde klan savaşlarından geliyor. Peki, bu hazine nasıl kullanılır, ne işe yarar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.