20 Kasım 2018 Salı

Cordoba ispanya

Tour the Palacio de Vianna. The ruins are badly degraded and the columns have been reconstructe but at night the place is nicely lit up. A family of feral cats at the site attracts as much attention as the ruins themselves.


The one thing we know for sure is that the colony was founded around 1BC by inhabitants of Rome. Arabın Ağladığı Yer !

Ivan Tang 74views. Construction de la mosquée. Search for restaurants, hotels, museums and more. Roma Dönemi Kuruluşu: Yüzölçümü - Toplam 1. Rakım: 1m (3ft) Nüfus - Toplam: 325.


Endülüs Kurtuba Camii Medrese Sela eşliğinde gezi. Ilk defa uzun bir zaman sonra Sela ile Kurtuba Camii ve Medreseyi gezdik. Cordoba nasıl gidilir?

Romalılar tarafından kurulmuştur. Es una ciudad muy bonita y tranquila, me gusta mucho y tambien los cordobeses son muy buena gente, te ayudan, muy divertidos y amables, abiertos, les gustan las fiestas. En iyi turistik yerleri seçin ve günlük rotanızı oluşturun. Planlarınızı mobil uygulamalarla eş zamanlayın, çevrimdışı haritalar edinin ve yola koyulun.


O dönemde Yahudilerin, Hristiyan ve Müslümanların barış içinde yaşadığı bu şehir, önemli filozof, bilimadamı ve sanatçılarının katkısı ile Avrupa’nın en önemli kültür merkezlerinden birisiydi. Córdoba, İspanya Sygic Travel ile keşfedin. Kahire ve Bağdat ile birlikte de döneminin en önemli üç bilim mabedinden biri. Sevilla, İspanya ’nın özerk bölgelerinden Endülüs’ün en kalabalık ve en gelişmiş şehridir.


Sevilla şehri Guadalquivir Nehri’nin yanına kurulmuştur. O zamandan bu yana Sevilla’nın en belirgin özelliklerinden biri nehirde limanı olan bir şehir olmasıdır. OKUNMA Şehrin tarihi merkezine ulaşmak için şehrin ortasından geçen Guadalquivir Nehri üzerindeki birçok köprünün birinden geçerek otelimize, ama biraz zor, ulaştık, zira sokaklar o kadar dar ki bir de tek yönler, girilmezler olunca ilerlemekte zorlandık. Diğer festivaller ve daha çok ispanya.


Camiye girildiğinde sıradışı. Given its magnificent. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Ispanya, Mimari, Camiler hakkında daha fazla fikir görün.

Makalenin kaynağı: flickr. Bu camiyi önemli yapan bir başka detay ise bin metrekarelik yerleşimi ve 8sütunu ile sadece dünyadaki en büyük cami olması değil aynı zamanda en büyük ibadethane. This is a file from themedia Commons. Information from its description page there is shown below.


Commons is a freely licensed media file repository. Toplam alt kategoriden tanesi burada bulunmaktadır. Such an amazing city with much to offer culturally, historically and food wise.


The only thing to see here is the Cathedral and the Alcázar, nothing else spec. Galeriyi görüntüle Sertifikalı. Yapımında bizzat I. Abdurrahman da çalışmıştır.


Irak, Suriye ve doğunun birçok yerinden getirilen malzemelerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.