23 Kasım 2018 Cuma

Dubai turu kurban bayramı

Dubai turu kurban bayramı

Gün: DUBAI Sabah kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak öğle yemekli Abu Dhabi Turu’na katılabilirler. Akşam saatlerinde dileyen misafirlerimiz ekstra olarak açık büfe akşam yemekli Dhow Cruise Turu’na katılabilirler. Samsung jile çekilmiştir.


Ancak, bu büyülü şehri görmek için belirli bir zamanı beklemeniz gerekmiyor. It is also known as the “feast of sacrifice”. Tüm yıl boyunca bayram tatilinin gelmesini büyük bir sabırsızlık içerisinde beklediniz ve nihayet tatil geldi, çattı.


Muslims celebrate Ibrahim willingness to obey Allah in even such an extreme test. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Tropez, Cannes, Antibes, Menton sizi bekliyor. Size uygun tur tarihini şimdi seçin.


Dubai ’de sizleri neler bekliyor? PEGASUS Havayolları Özel Seferleri ile. Kurban Bayramı tatili yaklaşıyor. Kopenhag, Oslo ve Stockholm gezilecek yerler ararasında.


Ohrid Gece, Üsküp Gece, İşkodra. Avantajlı ve Güvenilir Tatil burada. Tur Dönemini Seçiniz. Tarih : Dilediğiniz Tarihlerde. Online Otel, Tur, Uçak Bileti ve Tatil Rezervasyonu. Bayram Turları sayfamızda gelişmiş filtreleme özelliği ile istediğiniz bölge,tarih ve destinasyona kolayca ulaşabilir ve rotanıza göre bayram turlarımızı listeleyebilirsiniz. Hem kaliteli hizmet almak hem de hayal ettiğiniz en güzel şehirleri ya da ülkeleri görmek için bir fırsatınız var.


Dubai turu kurban bayramı

Erken rezervasyon seçenekleri ile satın aldığınız her güne en uygun programı. Vatandaşların oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülenirken vapurlara binmek isteyen çok sayıda kişi uzun kuyruklar oluşturdu.


YAZ DÖNEMİ ORTA AVRUPA’NIN BAŞKENTLERİ TURU Otobüs ile İstanbul hareket. KURBAN BAYRAMINA ÖZEL. GÖKOVA - DALYAN - İZTUZU PLAJI - ÇALIŞ - SAKLIKENT - ÜÇAĞIZ - KEKOVA TEKNE TURU - KAŞ ADALAR TEKNE TURU - ÖLÜDENİZ - BELCEKIZ PLAJI - FETHİYE –AKYAKA.


Harika bir bayram tatili sizleri bekliyor… MENDOS GARDEN EXCLUSIVE HOTEL Y. Amsterdam’dan Paris turlarına, Portekiz’den Almanya’ya sayısız tur seçeneği ile Avrupa’yı fethedin. Vapurlara binmek isteyen çok sayıda vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu. Bir doğa harikasıdır Yedigöller, yedi adet gölün olağan üstü beraberliğidir.


Dubai turu kurban bayramı

Yedigöller’in her mevsimi bir başka güzel ama İlkbahar ve Sonbaharı kaçırılmayacak zamanlarıdır. Yedigöller zamanı, gelin bu mevsimde Yedigöller de doğa’nın tadını birlikte yaşayalım. Bayramlar herkes için beklenen tatil fırsatları denektir.


Sevdiklerinizle birlikte zaman geçirip, aile büyükleriyle bayramlaşacağınız bu vakitleri ayrıca tatil olarak da değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyatlarla hemen yerinizi ayırtın!


Beypazarı Abant Gölcük Turu. Bangkok - Phuket - Singapur Turu. Ankaradan ISPARTA ÇIKIŞLI DUBAİ TURU GECE GÜN (PGS HAVA YOLLARI) hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.