28 Kasım 2018 Çarşamba

Iphone göz tanıma

Göz kırpma, gülümseme veya daha kişisel yüz ifadeleri ile uyumlu olması beklenen iOS 7’ye bu özellik eklenirse Android’le daha kızgın bir rekabete girmiş olacak. Parola unutma, hareket halindeyken telefonu rahat kullanamama. Apple’ın önemli tedarikçilerden TSMC’nin yan kuruluşu olan Xintec’in, bu yıl iris tanıma çipleri için seri üretime başlaması beklentisi bunun en somut örnekleri arasında.


Iphone göz tanıma

Dijitalin Garantisi olarak teknolojimizle yıldır müşterilerim. Apple Aişlemci ile birlikte GB RAM ile çalışır. Ve bu göz tanıma özelliği ile aynı ”Tounch ID” gibi hesap bilgilerine giriş yaparken yada tuş kilidi açarken gibi özelliklerde kullanışlı olacağı söyleniyor. Yani Face ID sistemi yüz tanıma değil göz tanıma sistemi olarak çalışmaktadır.


En yüksek güvenlik düzeylerinden biri olan İris Tanıma Sistemi, göz tanıma teknolojisi ile çalışmasını sürdürmekltedir. Göz tanıma cihazlarımız doğrulanmış veri iletmektedir. Bu sayede Meyer personel devam kontrol sistemi ve Meyer geçiş kontrol yazılımı ile %1uyumlu ve paket olarak sunulmaktadır.


Mevcut personel devam kontrol, geçiş kontrol yada insan kaynakları yazılımlarınıza biometrik okuyucu eklemek istediğinizde sahip olunan API desteği ile rahatlıkla entegrasyon gerçekleşmektedir. En başta güvenlik uygulamaları geliyor tabii. Yüz tanıma sistemleri nerelerde kullanılıyor? Göz iris tanıma sistemi, parmak izinde olduğu gibi gözde bulunan iris tabakasıda tek bir insana özgüdür.


LG INNOTEK için yüz tanıma kameraları tedarik edilebilir yaklaşık 2milyon $ değerinde yeni bir üretim tesisi yatırım yapmaktadır ve bu rapora göre, gidiyor olduğunu bildiriyor Apple için bu bileşenleri üretmeye adamış olmak. AZ: mobil telefonlar, məişət texnikası və elektronika İnternet mağaza Bakıda. Azərbaycan üzrə Çatdırılma.


Göz tarayıcı, kalp hızı sensörlü, flaşlı özçekim kamerası gibi dikkat çekici özelliklere sahip telefon UMi Iron teknik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Detaylar haberimizde.


Iphone göz tanıma

Xiaomi, Meuzi gibi uzakdoğu ülkelerindeki firmalar son zamanlarda üst seviye kaliteli telefonların üretimine başladı. Microsoft, Windows Hello ile cihazlara ek güvenlik önlemleri getirdi.


Bu önlemler ile bilgisayar için göz tarama ve yüz tanıma özelliği yakında geliyor. Fakat Microsoft Windows Hello ile bu durumu değiştirebilir. Windows Hello kişisel bilgisayarlarda (PC) biyometrik yetkilendirme özellikleriyle kullanıcının yaşamını kolaylaştırıyor. Parmakizi, yüz, göz ve başka şematik kalıpları tanıma özelliğiyle kullanıcının.


Doğal olarak yüz tanıma özelliğini hile yoluyla yenmek için ikiz birisinin kardeşinin yüzünü kullandı. Nokta projektörü, kızılötesi kamera ve ışık projektörü gibi detaylarla çalışan sistem, bugün yapılan demelere göre ikizleri ayırt etme konusunda sorun yaşıyor. Garanti göz tanıma Garanti cep servisi olarak ilk kez kullanılan bu içerik sayesinde parolanız olmadan güvenli bir şekilde ve hızlı olarak giriş yapabilirsiniz.


Iphone göz tanıma

Kullanıcılar bu problemin iOS 11. Başarılı uyarısı ile Göz Tanıma Sistemi tamamlanmış olacaktır.


Bilgilendirme ekranlarını Atla ile geçebilir veya İleri ile Göz Tanıma Sistemi ile ilgili detay bilgileri inceleyebilirsiniz. Bildirim ayarlarını gerçekleştirin. Samsung Note Göz Tanıma Ayarları tamamlanmıştır.


Tabi telefonun kendinden söz ettirmesinin tek sebebi Göz tarayıcısı değil yariyetten de cihazın fiyatı gerçektende. Ve şimdi loş ışık performansı da çok daha iyi.


Galaxy Note göz tanıma sistemi nasıl kullanılır? Note İris göz tanıma aracının kurulumu için öncelikle UygulamalarAyarlarKilit ekranı ve güvenlik adımlarını takip ediyoruz.


Biz pin ile devam ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.