24 Aralık 2018 Pazartesi

E kimlik randevu

Yılları arasında yeni kimlik almak isteyenler için randevu nasıl alınır? Hangi durumlarda randevu alınmalıdır ve randevusuz kimlik alınabilinir mi? E kimlik randevu alma.


Nüfus cüzdanı yenileme için gerekli belgeler. Yeni kimlik için gerekli evraklar. TC kimlik numaranız ve isim soy isim bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurmanız.

E - kimlik çıkaracağınız zaman aslında randevu almak gibi bir zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Geçerli bir GSM numarası girdiğinize emin olunuz.


Dışişleri Bakanlığı’mız tarafından hazırlanan e -konsolosluk randevu alma sitemi ile yurtdışında hizmet veren konsolosluklarımızda yaptırılmak istenilen tüm işlemler sıra beklemeden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Başvuru onayı için bu numaraya SMS gön.


Akıllı kimlik kartı alabilmeniz için önce randevu almanız gerekiyor. Antakya Nüfus Müdürlüğü sürücü belgesi (ehliyet), pasaport ve kimlik randevu, adres, telefon, harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir.


Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcısıysanız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra "Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e -posta adresinizi e -Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre yenileme hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz. Bununla birlikte, mobil.

Bu aşamada daha önce aldığınız randevularınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz. Telefon ile randevu alabilmek için Alo 1T. Randevunuzun sonucunda yap�.


Haziran Türkiye’de K. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden, sizden istenen kişisel bilgilerle birlikte tarih, saat, kimlik işlemlerinin kimin adına olacağı gibi seçenekleri de doldurduktan sonra kolaylıkla randevu alabilirsiniz. Oldukça basit olan yeni kimlik randevu alma işlemi için ister telefon ederek randevu alabileceğiniz gibi isterseniz İnternet üzerinden online olarak anında randevu alabilirsiniz.


Konsolosluk sitesinden, konsolosluklarda yapmak istediğiniz işlemler için randevu alabileceğiniz gibi, bazı işlemleride hiç konsolosluğa gitmeden site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. E -Konsolosluk randevu alma sitesinden konsolosluk işlemleri için alınan randevular için her hangi bir ücret ödenmez. TC Kimlik Kartı İle E Devlete Giriş.


Karşınıza bilgilendirme notu gelecektir. Kabul ediyorum’ seçeneğini tıklayarak, bilgilerinizi girmeye başlayabilirsiniz. Adınız, soyadınız, T. Internet Explorer kullanıyorsanız Uyumluluk Görünümünü çalıştırınız.


Yakın zaman da insanların hayatına girmiş olan çipli yeni kimlik kartları artık birçok insan tarafından kullanılıyor. Eskisine göre daha şık, daha küçük ve oldukça fazla işlem için kullanılabilecek olan bu yeni kimlik kartlarını almak için izlenmesi gereken birkaç yol vardır.


PLİ E -EHLİYET RANDEVU İŞLEMLERİ. Nüfus randevu sorgulama işlemi için aşağıdaki linki tıklayıp. Nüfus Müdürlüklerinden Kimlik Kartı, randevusu alan vatandaşlar randevu durumlarını görünteleyebilirler.


E postası olmayan kişiler ALO 1çağrı merkezini arayalarak randevu talep edebilir.

Altı haneli pin kodu ile güvenli doğrulaması yapılabilen, birden çok özelliği içersinde barındıran yeni kimlik kartı (çipli kimlik kartı) dağıtımı nüfus müdürlüklerinin yoğunluğuna göre e - kimlik radevusu alınarak yada kimlik randevu almadan doğrudan istenilen belgelerle başvurarak edinilebilecek. BÖLÜM SEÇİMİ alanından muayene olmak istediğiniz polikliniği seçiniz.


E - Kimlik Kartı başvurusu için İlçe Nüfus Müdürlüğüne giderken son altı ay içinde çekilmiş adet biyometrik fotoğraf ve kimlik beyanı için nüfus cüzdanı, uluslararası aile cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi, memur cüzdanı, avukat kimlik kartı veya basın kartı gibi kimlik belgesi yerine geçen fotoğraflı belgenin yanınızda olması. Narlıdere Nüfus Müdürlüğü sürücü belgesi (ehliyet), pasaport ve kimlik randevu, adres, telefon, harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.