25 Aralık 2018 Salı

Idata almanya vize evrakları

Idata almanya vize evrakları

Almanya vize başvurusunda parmak izi vermek için. Harbiye) ofisimiz Esentepe Mh. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatiniz ile ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Ayrıca fotoğrafınız ile gerekli olduğu takdire parmak izi kayıtlarınız alınır. Farklı Shengen ülkelerine seyahat etmeyi planlıyorsanız, vize almak için en uzun konaklama yapacağınız ülkenin temsilciliğine başvurmalısınız.


Konsoloslukların talep ettiği güncel evrak listesine. Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir. DATA GEREKLİ EVRAK LİSTESİ.


Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır. Temsilcilerimize ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız veya mail adreslerimiz sayesinde adımlarınızı kolaylıkla atabilirsiniz.


Vize Başvuru İşlemleri. Bu nedenle vize başvurunuzun seyahatinizden gün öncesinden tamamlanmış olması gerekmektedir.


Fakat konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak sürenin uzayabileceğini göz önünde bulundurunuz. Seyahat kararınızı aldıktan sonra yapmanız gereken,kendi durumunuza uygun evrak listesini temin etmeniz ve istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekir.


Evrakları tamamlarken yapmanız gerekenler. Eğer çalışan veya iş yeri sahibi iseniz gelir belgelerini tamamlamanız gerekmektedir.


Başvuru için gereken evrakları alır ve başkonsolosluğun vize bölümüne iletir. Schengen Bilgi Sistemi – SIS veri tabanı içerisine biyometrik kimlik bilgileriniz yüklenmektedir. Bunun dışında elçilik veya elçiliğin yetkilendirdiği kuruluş olan iData başvurularında gelir evrakları olarak iş yeri ve banka hesapları, aile bağlarının kanıtlanması için nüfus evrakları istenilmektedir. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


This video is unavailable. NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Ayrıca hasarsız ve minimum boş sayfası olmalıdır.


Idata almanya vize evrakları

Kişinin daha önceden. Pasaportlarınızı ve bütün evrakları günden daha kısa süreli başvurularda idata firmasına teslim edilecektir. Başvurularını artık idata firmasına yapmak zorundasınız. ALMANYA VİZESİ İDATA.


Bu gruba dahil edilecek özel durum vizeleri de mevcut. Böylece hem zaman kaybetmiyor, hem emek. Bu bölümde yapacağınız vize başvurularınız için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz.


Yapmanız gereken vize başvurunuz eğer günden daha kısa süreli ise tarafımızdan ücretsiz randevu almanızdır. VİP Başvuru konusunda Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu sitede randevu almak için gereken bilgiler mevcut.


Idata almanya vize evrakları

Ben randevuyu telefon görüşmesi aracılığı ile almayı tercih. Cuma günleri saat 09. The next video is starting stop.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.