29 Ocak 2019 Salı

Koruyucu psikoloji kemal sayar

Tüm siparişlere not defteri ve kitap hediye! Psikoloji fiyatı Kitap kategorisinde. Bugün çok sayıda aile çocuklarıyla sorun yaşıyor ve sayısız kaynaktan gelen bilgilerin bombardımanı altında kafaları karışıyor.


Yorum Yap × × Ürünü Özelleştir. KEMAL SAYAR TİMAŞ YAYINLARI.

Liste Fiyat ı: 3TL. Kazancınız: 1TL. Taksitli fiyat : x TL % 30. Tavsiye et Hata bildir Favorilerime Ekle. Kurgu Sanatı : Senaryo Roman Öykü ve Oyun İçin.


Hikâye geliştirmeye odaklanan, senaryo ve yazı üzerine olan kitapların büyük çoğunluğu her şeyden önce eserin yazılmasına ilham vermiş o “ilk” fikirden çok az bahseder. Meryem bir alıntı ekledi.

Gönderi bildirimlerini aç Gönderiyi akışta gizle. Eğitiminde Duygusal Rehberlik. Temin süresi gündür. Hedefi, ‘duygusal ve ahlaksal zekâsı yüksek insanlar.


Beni Sessiz De Sevebilir Misin. Zaman geçiyor, hayat hızlanıyor, günümüzde her şey gibi anne babalık tutumları da yeniden tanımlanıyor. Doğru bir anne-babalık nasıl olmalı?


Toplam sonuç bulundu. Hüzün Hastalığı % 33. Finalpazarlama Kitap Detayı. Bağlarbaşı Kongre v. PSİKOLOJİ KİTAPLARI Etiketler.


Hakikat, milyonlarca yıl önce yeryüzüne düşmüş ve parçalara ayrılmış kocaman bir elmas gibidir. Her bir parçayı bulan, elmasın o parçadan ibaret olduğunu zanneder.


Zaman geciyor, hayat hizlaniyor, gunumuzde her sey gibi anne babalik tutumlari da yeniden tanimlaniyor.

Bugun cok sayida aile cocuklariyla sorun yasiyor ve sayisiz kaynaktan gelen bilgilerin bombardimani altinda kafalari karisiyor. Dogru bir anne-babalik nasil olmali? Cocuklarimizi rekabetci. Stokta olunca haber ver.


Kemal Sayar - (1) Kemal Sayar Kitapları. Annelik-Babalık-Aile. Buraya kanatlarıyla gelmiş birisi var mı? Bir evi yuva yapan nedir. Oysa hakikat daha büyüktür. Terapi kitabıyla geniş kesimlerin dikkatini çeken yazar, psikiyatri profesörü olarak konumlandığı bilim dünyasından, “ruha iyi gelen” yazılar damıtıyor, kitaplaştırıyor. Baş döndürücü bir rüzgâr esiyor etrafımızda. Sana Ruhtan Soruyorlar Akıl hastalığı ve ruhsal hastalık diye bir şey olabilir mi?


Psikiyatri toplumun hesabına çalışan bir istibdat mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.