21 Şubat 2019 Perşembe

E pasaport randevu tarihi değiştirme

Randevu Sorgula Bu aşamada daha önce aldığınız randevularınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu sistem üzerinden TÜVTÜRK muayene tarihi değiştirme veya araç muayene randevu iptali işlemlerinizi de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. TÜVTÜRK randevu iptal etme işlemi için bir önceki bölümde verilen randevu sistemi linkini veya bu bölümün sonunda verilen, sizi TÜVTÜRK’ün ana sayfasına yönlendirecek linki kullanabilirsiniz.


Yeni yılın yaklaşmasıyla vatandaşların merak ettiği bir konuda yeni kimlik kartlarının değiştirilmesi için son tarihin ne zaman olduğu. E postası olmayan kişiler ALO 1çağrı merkezini arayalarak randevu talep edebilir.

Yurtdışı temsilcilikler için randevu verilmeyecektir. Umuma mahsus pasaportlar aylık, yıllık, yıllık, yıllık ve 4-yıllık sürelerle verilir. Bu süreler dolduğunda pasaport yenileme işlemlerinizi aşağıdaki belgelerle birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Pasaport yenileme işlemleri.


TL, yıllık olan 381. E -pasaportlar, geliştirilen kodlarla beraber.


Profil bilgileri B. Pek çok ülke eğer pasaport sürenizin dolmasına aydan az varsa ülke girişinde sorun çıkabilir, seyahatleriniz öncesinde mutlaka gideceğiniz ülkenin konsolosluğundan kontrol etmenizde fayda var.

Eğer pasaportununuzun bitmesine aydan az kaldı ise mutlaka pasaportunuzu yenilemeniz lazım. TC Liyon Başkonsolosluğu E Konsolosluk Randevu Nasıl Alınır? Paris Başkonsolosluğu E Konsolosluk Randevu Alma ve Sorgulama işlemleri internetten yapılıyor.


Yeni yapılan düzenlemeler ile Paris Türk konsololsuğu randevulu sisteme geçti. Sayfaya giriş yaptıktan sonra pasaport türü ve pasaportun alınacağı yer seçilir.


Bu noktada kişisel bilgilerin doğru ve tam olarak girilmesi zorunludur. Randevu oluştuktan sonra verilen tarihte istenen belgeler tamamlanmış bir şekilde kuruma gidilerek pasaport işlemleri tamamlanır.


Yeni kimlik değiştirme son tarih ne zaman, gerekli belgeler hangileri? Sözkonusu randevu sadece yeni pasaport müracaatı için geçerli olup diğer konsolosluk işlemleri için de randevu alınması gerekecektir. Vatandaşlarımızın aldıkları randevuya uygun olarak Başkonsolosluğumuza gelip başvurularını gerçekleştirdikten yaklaşık bir ay sonra yeni pasaportlarını teslim almak üzere tekrar gelmeleri gerekmektedir.


Bu yıldan itibaren, yenileme işlemleri Nüfus Müdürlüklerinde yapılıyor. E -Sınav Tarihi erteleme işlemi yapıldığında direksiyon sınav tarihinin de gecikebileceği unutulmamalıdır. Sınav tarihine günden daha az bir süre kalmışsa Milli Eğitim Bakanlığı E -Sınav Sistemi randevu tarihi ertelemeye izin vermemektedir. Kursiyer belirlenen tarih ve saatte sınava girmesi zorunludur.


Nüfus Müdürlüğü sürücü belgesi (ehliyet), pasaport ve kimlik randevu, adres, telefon, harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir. Internet Explorer kullanıyorsanız Uyumluluk Görünümünü çalıştırınız.

TC kimlik numarası ve başvuru sahibinin kimlik bilgileri girilerek alınacak olan pasaport randevusu ile şahsen yapılır. Konsololuk randevu sayfasından randevu alırken her pasaport için ayrı ayrı randevu alınır. Randevusuz gelenlerin başvuruları kabul edilmiyor.


Ehliyet randevu almak isteyenlerin bilmesi gereken şey son yapılan düzenlemeler ile birlikte ehliyet ve pasaport işlemleri emniyetten alınarak nüfus müdürlüklerine aktarıldı. Memorial Online Randevu Giriş.


Güvenlik Kodunu İlgili Yere Yazınız. Hastanemize ilk defa geli. Doğrula: Giriş Yap. Ehliyet (Sürücü Belgesi) ve kimlik yenileme son tarihi ne zaman? Kimlik Randevu Sorgulama.


Vekaletname verilmiş bile olsa başka birisi sizin adınıza pasaportunuzu yenileyemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.