5 Şubat 2019 Salı

Mesafeli satış sözleşmesi

Bu makalemizde mesafeli sözleşme nedir, mesafeli satış sözleşmesi nedir, mesafeli sözleşmelerde tüketicinin hakları nelerdir gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. TRY USD CNY EUR Giriş Yap Sepet. Bilgilendirme Formu’nda belirtilen ön bilgileri edindiğimi teyit ederim. Firmamızın örnek sözleşmelerin eklenmesinden kaynaklı herhangi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır.


SATICI: Gökçek Şifa Lab.

Bu sözleşme müşterilerin e-ticaret sitesinden alışveriş yaparken ve alışveriş sonrasında yaşanabilecek olumsuz olayların önüne geçebilmek ve prosedürlerle ilgili ön bilgilendirmeyi sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. Tıkla, en ucuz mesafeli satış sözleşmesi seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin. Satıcı :Avrupa Airsoft Shop. Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar.


Satış SözleşmesiPlatinavize. SÖZLEŞMENİN KONUSU. ADRES: Hamidiye mah. Mağaza ve satış noktalarımızda fiyatlar farklı olabilir.

Adı : BOLNUT ÇAĞLAR MUTAF. Adresi: Hafsa Sultan Mah. Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmeliğin 9. Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu), sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa, bu durumu sözleşmeden doğan ifa.


Bilgileri : Üye, bilgilerini eksiksiz ve hatasız girmelidir. Teslimat için telefon numarası ve vergi numarası(TC Kimlik Numarası) girilmesi zorunludur.


Bu bilgiler hem güvenlik için hem de kanuni zorunluluktan dolayı gereklidir. Elektronik ortamda alınan ürünün cinsi ve türü, miktarı, satış bedeli, ödeme şekli, teslim alacak kişi, teslimat adresi, fatura bilgileri aşağıda belirtildiği gibidir. Fatura edilecek kişi ile sözleşmeyi yapan kişi aynı olmak zorundadır.


Aşağıda yer alan bilgiler doğru ve eksiksiz olmalıdır. Ticarete sanal bir ara yüz kazandıran mesafeli satışta, satıcı ve müşteri taraflarının menfaatlerini korumak için hukuk, bazı düzenlemelerde bulunmak zorunda kalmıştır.


Kiralık villalar için sitemizi ziyaret edin tatil fırsatlarını kaçırmayın! Ancak belirtmemiz gerekir ki bu satış konusunu teslim süresi en fazla gün olabilir.


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde yazılı olarak veya bir sürekli veri taşıyıcısıyla bildirilmesi yeterlidir.


Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.

Müşterilerimiz satın aldıkları ürünler ile ilgili cayma hakkını kullanamaz. Hizmet sunumuna ilişkin mesafeli sözleşmelerde ise, bu süre sözleşmenin imzalandığı tarihte başlar. Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile hizmetin ifasına başlanan hizmet sözleşmelerinde cayma hakkı kullanılamaz. No:D:1İstanbul adresinde bulunan CIL AND FRAY GIDA SAN TIC LTD STI.


Alıcı”) ile Maslak Mah. Ayrıca sipariş onay formunda da belirtilmiştir. Sayılı Tüketicilerin. Madde 1- Taraflar 1. MADDE – TARAFLAR. Alnıaçık Fırın İşletmeciliği Otomotiv Tem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.