29 Mart 2019 Cuma

Ehliyet çıkarmak için randevu

Hem sınavı kazanıp ilk kez ehliyet almak isteyen sürücü adayları, hem de ehliyet belgesini yenilemek isteyen sürücüler randevu almak zorundadır. Bunun yanında sağlık raporlarının geçerlilik süresi yıl olduğu için, çok beklerseniz raporu da yenilemeniz gerekebilir. Randevu almadan harç ücretlerini ödemeniz gerekiyor. Nüfus randevu işlemleri gerek internetten gerek ise ALO 1hattı üzerinden yapılabiliyor.


Dış Ülkelerden Alınan Sürücü. Yeni kimlik çıkarmak için gerekli belgeleri tamamlamadan önce randevu almanızı tavsiye etmiyoruz.

Gerekli evraklar konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli konu yeni kimlik için biyometrik fotoğraf nasıl olmalı konusudur. Biyometrik fotoğrafla ilgili detaylı bir şekilde anlatımımız bulunmaktadır. Buradan da yeni kimlik için biyometrik fotoğraf hakkında detayları.


Bu sitede size ehliyet işlemleriniz için yapmanız gerekenler anlatılmaktadır. LK DEFA EHLİYET ALACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Sürücü kursuna giderek ehliyet sınavlarını kazanan adayların ilk defa ehliyet belgesi çıkarmak için ilk yapması gereken işlem kurslarından sürücü sertifikalarını ve dosyalarını teslim almak ve daha sonra ise randevu almaktır. Türkiye’de bu tarz noktalarda belge bütünlüğü ehemmiyet arz eder.


Linke tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan sayfada “İşlem Türü” olan yere “Eski sürücü belgesi yenileme – fark ( Kayıp – Çalıntı )” seçeneğini tercih etmeli ardından randevu almak istediğiniz şehri ve beraberinde bu.

Ehliyet Çıkarmak için Lüzumlu Belgeler Neler? Ayrıca il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde randevu olmadan hiçbir işlem yapılmamaktadır. Kendinize en yakın yerdeki nüfus müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz.


Başvuru yapmak için önceden randevu almanız zorunlu olmasa da, işleminizi çabuk halledebilmeniz adına randevu alınması faydanıza olacaktır. Yeni kimlik için gereken belgeler, ödenecek ücretler, kayıp ve zayi durumlarında yapılması gerekenler, yeni doğan bebekler için kimlik çıkarma işlemleri anlatılacaktır.


Vatandaşlar ALO 1Vatandaş Etkileşim. PLİ KİMLİK VE EHLİYET İÇİN ÖNCE RANDEVU ALIN. Nüfus Müdürlüğünden yeni ehliyet için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yeni ehliyet almak için ayrıca aile.


Bilindiği üzere, eskiden ehliyet başvurularınızı doğrudan trafik tescil müdürlüklerine yapmakta ve çok uzun süreler işlem sırasının size gelmesini beklemekteydiniz. En çok merak edilen dokuz soruya “sürücü belgesi için nasıl başvurabilirim, nasıl bir fotoğraf ibraz etmem gerekir, başvuru ne kadar sürmektedir, sürücü belgemi nasıl teslim alırım. Ancak bu TL’nin TL’si kart bedeli olarak alınmakta olup Maliye Bakanlığı ile anlaşmalı olan.


Yeni kimlik randevu işlemleri için ikinci seçenek ise internet üzerinden alınması olup, bunun için ise randevu. TC kimlik numarası ile randevu al, sürücü belgesi ile randevu al, pasaport ile randevu al seçeneklerinden size hangisi uyum sağlıyor ise tıklayarak randevu işlemlerini başlatabilirsiniz.


Başlattığınız işlemlerde başvuru. Sıra beklememek ve işlemlerinizi rahatlıkla almak için ehliyet randevu alma adımını atlamayın.


Bunun için ehliyet çıkarmak isteyenler yenisiyle değiştirmek zorundalar. Elbette ki eski ehliyetlerinizi değiştirmek istediğiniz zaman sizden bir takım belgeler talep ediliyor ve bu belgeler doğrultusunda sizde ehliyetinizi yenileyebiliyorsunuz.

Kaybettiğiniz sürücü belgesinin yerine yenisini çıkarmak için bu aşamada randevuyu hangi şehrin hangi ilçesinden almak istediğinizi belirlemeniz gerekir. Yeni tip ehliyet için randevu nasıl alınır ve ehliyet yenileme işlemi için gerekli belgeler nelerdir sorularının cevaplarını sizler için bir araya getirdik. Emniyet Müdürlüğüne yapılan ehliyet randevu. Internet Explorer kullanıyorsanız Uyumluluk Görünümünü çalıştırınız.


Sürücü belgesini yenilemek veya yeniden sürücü belgesi almak. Aksi taktirde dosyaları kabul edilmeyecektir. Alo 1numaralı çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.


E sınav için randevu alınmasında ilk aşama teorik eğitimin tamamlanmasıdır. Kimlik kartı başvuruları için ‘ randevu.


Teorik eğitimi tamamlamayan adaylar elektronik sınav için başvuru yapamazlar. Başvuruda bulunanlar randevu tarihi ve saatini yine kendileri belirleyebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.