10 Haziran 2019 Pazartesi

H grubu müteahhitlik belgesi

Dilekçede hangi gruba başvuru yapıldığının belirtilmesi zorunludur. Daha önceden Yetki Belgesi Bulunanalar için Başvuru Dilekçesi.


Böyle bir durumda bu müteahhitin G grubu yetki belgesi alma şansı yok. Müteahhitlik numarası sorgulamak için. Mevcut koşullar altında ortada bir mantık hatası gözüküyor.


H grubu müteahhitlik belgesi

G grubu müteahhitlik belgesi için daha çok müteahhitin yıllık deneyimi ve mali durumuna göre değerlendirme yapılmalıdır. Bakanlığa müracaat ederek gün sonra müteahhitlik sınıfınız belli oluyor. Ancak yönetmeliğe göre arsasını da satın alıp ve herhangi bir sözleşme yapılmaya gerek duymayan işler iş deneyimden sayılmıyor. Aslında müteahhit firma arsa satın almak için daha çok sermaye ortaya koyuyor ama ne yazık ki bu tip işler iş deneyim sayılamıyor.


H Grubu : İş deneyimi ve iş gücü koşulu aranmaz. Verilebilmesi İçin İstenen Belgeler 1- Tapu fotokopisi. Nüfus Cüzdanı fotokopisi.


Havale ve Eft işlemleri ile yatırılan ücret dekontları kabul edilmemektedir. Yılı Döner Sermaye İşlem Ücret Bedelleri. Yapı müteahhitleri tek ruhsata bağlı işlerde sınıfının limiti dahilinde işler için yapı ruhsatı alabilecekler. Madde ay ertelenmiştir.


Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Hakkında Bilgilendirme. Geçici grup yetki belgesi numarası almak isteyen yapı sahibi tacir olmayan gerçek kişiden yeterlik belgeleri ve meslek odasına kayıt belgesi istenmez.


Bitirilen işlere ait Kıymetlendirme. Aynı ya da ardışık yetki belge grubuna sahip iki yada daha fazla müteahhit bir iş için iş ortaklığı kurabilir. Yeni dönemde iflas eden, işlerini askıya alan ve usulsüz hareket eden müteahhitlere inşaat yapma izni.


H grubu müteahhitlik belgesi

Vatandaş Girişi” butonunu tıklanarak öğrenilebilir. H grubu hariç) Banka Referans Mektubu (Ek-3).


Yapı Müteaahidi Yetki Belgesi Numarası Kayıt Ücretleri ve Döner Sermaye Başvuru Kodları. Geçici Grup: Ekonomik, mali, mesleki ve teknik yeterlikler ile iş deneyimi ve iş gücü koşulu aranmaz.


YAPI MÜTEAHHİTLİĞİ BİLİŞİM SİSTEMİ. Müdürlüğümüz Yapı Dent.


GEÇİCİ MÜTEAHHİTLİK YETKİ BELGE NUMARASI BAŞVURU FORMU VE TAAHHÜTNAME BELGESİ - GEÇİCİ MÜTEAHHİTLİK YETKİ BELGESİ NUMARASININ KULLANIMINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ. Faaliyetine devam etmekte olanlar Bakanlığımızca sisteme tanımlanmış olup, şirketler vergi numaraları ile gerçek kişiler TC kimlik numaraları ile aşağıdaki müteahhit sorgulama linkini kullanarak yetki belge numarası için sorgulama.


Daha kaliteli soru ve cevaplar için : 1) Yukarı ( ) ve aşağı( ) okları kullanarak, artı ya da eksi puan verebilirsiniz. Sorunuza en doğru cevabı seçmek için "√" tik butonunu kullanabilirsiniz. Artık yapı müteahhitleri farklı kriterlere göre değerlendirilecek, kayıt altına alınıp mesleki, teknik ve mali kriterlere göre sınıflandırılacak ve alabilecekleri işler de bu yetki belgesine göre belirlenecek.


SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ. H GRUBU BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER GERÇEK KİŞİ OLMASI HALİNDE. TÜZEL KİŞİ OLMASI HALİNDE 1-Başvuru Dilekçesi.


Bu yönetmelik ile H sınıfı müteahhitlik belgesi olanlar kentsel dönüşüm yapamazken, yeni düzenleme ile yapabilir hale gelecekler. Aşçıoğlu markamız, farklı gruba ayrılan Türkiye müteahhitlik sektöründe almaya hak kazandığı A GRUBU MÜTEAHHİTLİK YETKİ BELGESİ ile gücünü tescilledi.


Bu belgeye sahip olanların yapabileceği işlerin üst sınırı 1. EK-Geçici Ustalık Yetki Belgesi 1. Bu belgeleri haiz olan inşaat ve tesisat işlerinde çalışanlardan, belgelerin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.