10 Haziran 2019 Pazartesi

Ingiltere turist vizesi gerekli belgeler

Eski pasaportların birlikte sunulması önemlidir. Bu vize çeşitlerinin, İngiltere ticari vizesi, İngiltere turist vizesi, İngiltere aile ziyareti vizesi, İngiltere öğrenci vizesi gibi çeşitleri bulunur. Bu nedenle öncelikle amacınız. Talep edilen vize.


Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması. Arka fonu beyaz ve yüzünüz doğrudan fotoğraf makinesine bakar şekilde olmalı ve portre fotoğrafın %70’ini kapsamalıdır.

Davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve mali durumunu gösteren bir evrak(maaş bordrosu veya banka hesabı vs. ) İngiltere vize başvuru formu (VAF formu)yolcu tarafından siyah tükenmez kalemle İngilizce olarak doldurulmalıdır. Birleşik Krallığı’na seyahat etmek isteyen kişilerin İngiltere vizesi için gerekli evraklar, kişilerin İngiltere ’ye yapacakları seyahatin amacına göre değişiklik göstermektedir.


Konsolosluğu gerek görmesi halinde İngiltere vizesi için sunulan gerekli evraklara ilave olarak seyahat durumuna göre ek. Biz bu yazıda İNGİLTERE TURİST VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLARI anlattık. Ticari Vize İşlemi. AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ.


TRANSİT VİZE İŞLEMLERİ. Bu noktada ilk yapılması gereken, ihtiyaç duyulan vize tipinin belirlenmesidir.

Gerekli Evraklar : 1. NGİLTERE vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir. Avrupa ülkeleri vize işlemlerine kıyasla daha farklı ve detaylı hazırlık yapılması gereken bir süreci kapsıyor. Kaç Günlük Vize Alınabilir: İngiltere turist vizesi gün ile gün arasında değişmektedir.


Ancak standart süre günlük bir konaklamaya tekabül etmektedir. Nereye Başvurulur: İngiltere turist vizesi başvuruları İngiltere Konsolosluğu tarafından değerlendirmeye alınmaktadır. Son yılda alınmış ve talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az bir yıl geçerli olan pasaport aslı (Pasaportun karşılıklı en az sayfası boş olmalıdır).


Vize Başvuru ücreti TURİST VİZESİ ve TİCARİ VİZE aylık vize için 1USD yıllık vize için 4USD Ögrenci Vizesi aylık Student Visitor Visa için 1USD İstenilen vize süresine göre fiyatlar değişmektedir. Randevu gününde katılım saağlanmadığı takdirde vize başvuru işlemleri tamamlanamaz. Vize başvurunuz onaylansın veya onaylanmasın bu ücretin iadesi yoktur.


Yaşam, Vize ve Eğitim Bilgi Kaynağı - %1Doğru Bilginin Adresi ! Turist vizesi icin gerekli belgeler 1. Eğer İngiltere turist vizesi başvuru sebebiniz aile ziyareti veya iş ziyareti söz konusu ise davetiye gerekmektedir. Sadece turistik gezi amacıyla ziyaret edecekseniz bunu belgeleyecek otel rezervasyonu, tur rezervasyonu, uçak bileti rezervasyonu vb.


Bu noktada İngiltere ’ye yapılacak olan ziyaretin amacı da söz konusu vizenin alınmasında farklı rollere sahiptir. Nitekim turist olarak İngiltere ’ye giden bir kişi ile iş amacıyla İngiltere ’ye giden kişiden istenen evraklar.


Bu belgeler arasında temel olarak ilk online ortamda yapılan başvurusunun çıktısı yer almaktadır.

Bunun yanı sıra da adet en fazla ay öncesinde çekilmiş olan biyometrik fotoğrafa yer verilmek durumu ortaya çıkmaktadır. Tier 4) İngiltere Öğrenci Vizesi başvurusu yapabilirler. Başvuru sahipleri soyadı değişikliği durumunda pasaportunu ve diğer belgeleri güncel soyadıyla yenilemelidir.


Pasaport hasarsız, yırtıksız, sene içinde alınmış ve seyahat dönüşüyle ay daha kullanılabilir olması istenir. Vize süreciniz için şimdiden kolaylıklar diliyoruz! Bizi takip edin, birlikte gezelim! Diğer ülkelerde olduğu gibi İngiltere ’den de birçok vize türü bulunur.


Hangi vizeye başvuru yapacaksınız ona göre evrak hazırlamanız gerekir. Fakat çoğu evrak ortaktır. Biz daha çok turistik vize için gerekli evrakları derledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.