3 Haziran 2019 Pazartesi

Idata izmir telefon

Please get in touch with us to discuss your requirements using one of the contact methods detailed on this page. Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz. We don’t do sub-contracting, which means no. Ofisimiz eski adresinde 08.


Willkommen auf der offiziellen Website. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl. Yavuz Selim Bulvarı Öztürkler Apt.


Idata izmir telefon

Bizlerle iletişim kurduktan sonra idata İzmir konusu ile alakalı daha ayrıntılı bilgiler alabilir, bu konunun en net biçimde çözüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Nitekim vize alınabilmenin ne kadar zor bir iş olduğunu bilirsiniz.


DATA Trabzon: İnönü Mah. Pek çok durumun ortaya sunulması ve doğru şekilde de İdata ’ya ulaştırılması gerekmektedir. Bu konular ile alakalı sizlere doğru. Konak Akdeniz Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Danışmanlık İzmir Şubesi Adresi: Akdeniz Mh. Ben ticari vize başvurusu yaptım. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Alman konsolosluğuna gittim.


Online randevu formumuzu kullanarak ve ya telefon numaramız üzerinden bizlere ulaşarak randevu alabilirsiniz. Parmak izi uygulaması için başvurularınız günden daha kısa süreli bir vize başvurusu ise idata kurumuna parmak izi vermeniz yeterli olacaktır. KONAK- İZMİR - BÜYÜKELÇİLİKLER VE KONSOLOSLUKLAR.


Idata izmir telefon

FİRMA EKLE REKLAM VER. Başkonsolosluk İletişim Bilgileri. Pazartesi-Perşembe saat 08. Data İzmir Akdeniz Mah.


Bu başvuru merkezlerine müracaat ederek vize ve pasaport işlemlerinizi yapabilirsiniz. Genel olarak başvuru merkezleri yoğun olduğundan.


Idata izmir telefon

Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun. Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden. Mesai Saatleri Dışında Lütfen.


Müşteri hizmetleri telefon numarası: Faks numarası: E-posta adresi. Ayrıca İdata İtalya vize işlemlerinde de aynı danışmanlık hizmetlerini, belirtilen esaslar. Vize Takip Firmaları. Kişi ikamet ve işlem çeşidine göre başvuru merkezi şehri değişebilmektedir.


Ancak öncesinde randevu almanız zorunlu hale getirilmiştir. Ankara Çankaya Gaziosmanpaşa Mah. Eğer yerinde bilgi almak isterseniz, içeri girememe gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ: RANDEVU.


HIZLI VİZE BAŞVURUSU.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.