26 Haziran 2019 Çarşamba

Idata vize telefon numarası

Vize başvurusunda bulunabilmeniz için randevu almanız gerekmektedir ve randevusuz işlem alınmamaktadır. Randevu ve tüm vize işlemleri için aşağıdaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.


Bireyler bu numaraları arayarak vize başvuru süreçleri, gerekli evraklar, vize başvurularında dikkat edilmesi gereken noktalar, kısaca vize hakkında her konuda ayrıntılı bilgi alabilirler. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir.


Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Almanya ve İtalya Vize başvuru işlemlerine ait tüm bilgilere ülke seçiminizi yaparak ulaşabilirsiniz. Gerekli evrak listesi kişiye özel hazırlanmaktadır ve ba. Adres Bilgileri: İNÖNÜ MAH.


YAVUZ SELİM BULVARI ÖZTÜRKLER APT. Fatih Devlet Hastahanesi Üstü, Tanjant Yolu. Data Gaziantep şikayet ve yorumları okuyabilir, iData Gaziantep şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili iData Gaziantep yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz.


Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun. Başkonsolosluk gişelerinden direkt olarak başvuru yapmak için hafta içi her gün saat 08.

Data Bahariye şikayet ve yorumları okuyabilir, iData Bahariye şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili iData Bahariye yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz. DATA Randevu Sistemi. Eğer İdata Alman Vizesi için randevu almak isterseniz de alamayacaksınız.


Data Ankara şikayet ve yorumları okuyabilir, iData Ankara şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili iData Ankara yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz. Vize takip fişi üzerindeki başvuru numarası ve sistem üzerinden istenen bilgiler ile vize başvurunuzun hangi aşamada olduğunu görebilirsiniz.


Vize takip fişi aracılığı ile yaptığınız sorgulamada vize başvurunuz Konsolosluğa iletilmiştir ifadesi varsa, değerlendirme süreciniz henüz tamamlanmamıştır. Aynı sorgulama sonucunda vize başvurunuz Konsolosluktan başvuru. Data Almanya vize başvuru merkezine vize başvurusu yapmak için sıra numarası aldım ve daha numaram bana verilmeden gişede yandı. Alan Kodu Telefon Numarası.


Sürücüleriniz için en fazla vize başvurusunda bulunduğunuz ilk Schengen ülkesini lü. Vize Başvuru Merkezi için yazılan Hizmet ve Telefon şikayetleri için tıklayın! Konsolosluklardan randevu almak için günlerce beklemek yerine sizin adınıza İdata Randevu alarak bu işlemleri yürütmektedir. Müşteri hizmetleri telefon numarası : Faks numaras.


Hangi şehirde olduğunuzun hiç önemi yoktur. Tüm gerekli olan evraklar eksiksiz olarak hazırlanmış ise vize işlemleri için müracaat tarafımızdan gerekli incelemeler neticesinde yapılmaktadır.


Tek yapmanız gereken sitemizden gerekli incelemeyi. Vize Departmanı adlı şirket hiçbir yetkileri olmadığı halde iData ile ortak çalışıyoruz diyerek insanları kandırıyor.

Hesap numarası verip para yatırılmasını talep ediyor. Ve bir daha da aramıyor. Alman vizesi çıkarmak için telefon ettim. Data vize başvuruları randevusuz kabul edilmemektedir.


Online randevu için ( iData Randevu) sayfamızı ziyaret ederek randevu talebinde bulunabilirsiniz. Nişantaşi Makina - Makina Sanayi Firmaları Listesi Fibiba. Telefondaki bekleme sürelerini önlemek için bizimle lütfen yazılı olarak irtibata geçiniz.


Vize Bölümünün ulaşılabilirliği şu anda kısıtlıdır. Buna ek olarak kurumun resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu da doldurmayı seçebilirsiniz.


Data Telefon İle Bilgi Alınamıyor, Telefonlara Cevap Verilmiyor! Defalarca arama ma rağmen, iData müşteri temsilcilerinize ulaşamadım, her defasında dakika larca bekletiyorum.


Davet eden kişinin adresi, telefon numarası ve ziyaretçinin kalış süresinin yer aldığı, İspanyolca ya da İngilizce olarak yazılmış bir Davet Dilekçesi sunulmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.