22 Temmuz 2019 Pazartesi

Ingiltere turistik vize için gerekli belgeler

Sayın yolcumuz, bu sayfamızda İngiltere turistik vize için gerekli evraklar konusuna dair tüm merak ettiklerinizi bulabileceksiniz. Başvuru formunuzda verdiğiniz bilgiler, seyahat amacınız, seyahati nasıl planladığınız, bu seyahate ne kadar para. Kişinin Mesleki Durumunu Kanıtlayan Belgeler : Seyahat edecek kişinin ülkesindeki mesleki durumunu ibraz eden evraklar sunulmalıdır.


Her meslek grubunun kendine ait hazırlanması gereken belgeler vardır. Siteye giriş yapılmasının ardından ‘Book Appointment’ bölümü kullanılarak sistem üzerinden randevu alınmaktadır.

Alınan randevuda gerekli olan evraklar sistem tarafından belirtilmekte ve bu evrakların paylaşılmasının ardından kişi. Bu noktada ilk yapılması gereken, ihtiyaç duyulan vize tipinin belirlenmesidir. Bu formda yazacaklarınıza istinaden aşağıda vereceğimiz listedeki evraklar ispat için talep edilmektedir.


Sporcular, Çalışmayanlar, Ev Hanımları ve reşit olmayanlar için istenilen evraklar değişmektedir. Ticari vize, turist vizesi, aile ziyareti vizesi, tıbbi tedavi amaçlı vize, öğrenci vizesi gibi farklı çeşitleri vardır. Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması.


Evraklarınızı eksiksiz ve güncel tarihli (maksimum son gün içerisinde alınmış) hazırlamayı unutmayınız.

Yurt dışı seyahatlerinizde seyahatinizin amacına ve bireysel statünüze göre vize evrakları hazırlayarak uygun vize türüne başvuru yapmanız gereklidir. Bu vize türü ile İngiltere ’de ay. Ticari başvurularda turistik için gerekli evrakların aynısı hazırlanmalıdır.


Fuar katılımı,konferans vb. Randevu bildiriminizin çıktısı. Destekleyici belgeler. Vize bilgilerine ulaşabilirsiniz. Uçak bileti ve otel rezervasyonu. Vizeleri başvurudan (randevu tarihinden) itibaren - iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Bu belgeler kişinin öğrenim durumu ve iş durumuna göre farklılık göstermektedir. Vizeye sahip olabilmek için gerekli evraklar ile kişilerin adreslerine.


Bunun yanı sıra mesleki kategorilere göre belirlenmiş İngiltere turist vizesi için gerekli evraklar aşağıda belirtildiği şekilde hazırlanarak ingiltere vize randevusu günü sunulmalıdır. Birleşik Krallığı’na seyahat etmek isteyen kişilerin İngiltere vizesi için gerekli evraklar, kişilerin İngiltere ’ye yapacakları seyahatin amacına göre değişiklik göstermektedir.


Gerekli belgeler ve dokümanlar incelenip netleştirildikten sonra, sorun teşkil etmemesi şartıyla yaklaşık bir ay içerinde vize çıkabilmektedir. Hollanda vize başvuru formu ki aynı zamanda Schengen vize başvuru formunda vereceğiniz bilgilerin, Hollanda turistik vizesi için sunacağınız gerekli belgelerle tutarlılık arzetmesi Hollanda vizenizin akıbeti olumlu yönde etkilemekle birlikte, belegeler ve formda verdiğiniz bilgiler arasındaki bir uyumsuzluk vize reddi almanıza neden olabilir.

Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Başvuru işlemlerinizi ister şahsen ister aracı firma ile.


Ancak örneğin yıllık vize ücreti ödeyip başvuru yapmanız yıllık vize alacağınız anlamına gelmez. Transit İngiltere vize başvurularında, üçüncü ülkeye seyahat etmek amacı ile satın alınmış olan uçak biletlerinin başvuru esnasında mutlak ibraz edilmesi gereklidir.


Seyahat edecek kişilerin, seyahat boyunca oluşabilecek her türlü masrafa karşı teminat olarak göstereceği bir banka hesabı olması da gerekiyor. Bu evraklar temin edildikten sonra ancak vize başvurusunda bulunabilmektedir. Kişinin meslek durumunu ifade eden ve bir işte çalıştığını kanıtlayıcı belgeler bulunmalıdır.


Aşağıda her bir çalışma durumuna göre gerekli evraklar listelenmiştir. Aşağıda listelenmiş olan İngiltere turistik vize için gerekli evraklar standart evraklardır. Başvuru sahibinin durumuna istinaden bazı ek evrakların da. Diğer ülkelerde olduğu gibi İngiltere ’den de birçok vize türü bulunur.


Hangi vizeye başvuru yapacaksınız ona göre evrak hazırlamanız gerekir. Fakat çoğu evrak ortaktır. Biz daha çok turistik vize için gerekli evrakları derledik. Kopyası yeterlidir.


Kanada vize başvurusu için hazırlanması gereken evraklar, tüm Kanada vize türlerine başvurular için büyük öneme sahiptir. Hazırlanacak evrakların başvuru sahibinin durumuna uygun, başvuru yapılacak vize türünün gerektirdiği evraklar olması gerekmektedir.


Meslek ve yaş grubunuza bağlı olarak çalışan iseniz maaş bordrosu, şirket sahibi iseniz bağ kur evrakları. Turistik Vizeye Başvuran Öğrenciler İçin Belgeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.