24 Temmuz 2019 Çarşamba

Ingiltere vizesi kolay nasıl alınır

Sadece parmak izinizi verin. Online formlar, ödemeler, randevu ve eksik belgelerle hiç uğraşmayın. Selfie çeker gibi kolayca İngiltere vizesinizi almak için bizleri arayın.


O yüzden, bize sorarsanız, güzel bir ingilizceniz varsa, İngiltere vizesi yazımızdan yararlanarak, kolayca İngiltere vizenizi alabilirsiniz. Visa4UK internet sitesinden, vize başvurunuzu yapmak üzere hesap oluşturarak, vize ücretini ödeyip randevu almalısınız.


Avrupa Birliği’nde olmasına rağmen vize için ziyaretçilerine ayrı bir uygulama yapıyor.

Peki, İngiltere vizesi nasıl alınır ? Schengen ülkelerine göre kıyasla biraz. Ziyaret etmekte olduğunuz bu web sayfası: Birleşik Krallık’a ( İngiltere, Galler, İskoçya, Kuzey İrlanda) seyahat etmek üzere vize başvurusunda bulunacak Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarına sahip emekli vatandaşlarımız için hazırlanmıştır.


Maalesef bunun evrakların yeterli olmasından başka bir yolu bulunmuyor. Ancak formu eksiksiz doldurup, finansal gelirlerinin yeterli olduğunu kanıtlayıp, bir de sigortalı işinle ülkende yerleşik olduğunu ispat edersen şansının artacağı bir gerçek.


Avrupa birliğinden çıktığından beridir vize işlemleriniz shengen dışından, bizzat gerçekleştiriyor. Eskiden herhangi bir ülkeden alınan shengen vizesi ile İngilteye’ye gidilebiliyorken artık İngiltere için özel bir vize almamız gerekiyor.


Bu soru seyahat etmeyi seven, dünyanın farklı bölgelerindeki kültürleri keşfetme merakı olan vatandaşlar tarafından yanıtı araştırılan konular. SaltVisa- Emekliler için İngiltere vizesi işlemleri üzerine hazırladığımız web sayfamıza hoşgeldiniz.

Fatih Özgüven 169views. Bazı muafiyet durumları da var. Shengen vizesi ile Birleşik Krallığa giriş yapılamamaktadır. Aynı şekilde İngiltere vizesi ile de Shengen ülkelerine gidilememekte.


Vize Başvurusu Süreci. CSS Legal İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarından danışmanlık alarak başvurunun gerçekleştirilmesidir. Birçok ülke ile Türkiye arasındaki vizeler kalkmıştır. Ancak İngiltere ile halen aramızda vize vardır.


Bu vizeyi almak için bir takım belgeleri de hazırlamak gerekmektedir. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya veya Yeni Zelanda’ya yolculuk yapılmasıdır. Birleşik Krallığı meydana getiren ülkeler arasında en büyüğü ve merkezi olanı İngiltere, Büyük Britanya adasında, Avrupa’nın batısında bulunan bir ülkedir.


Seyahat yapmadaki amacınızı netleştirdikten sonra ilgili amaç doğrultusunda sizden istenen temel kriterleri bilmek ve bu kriterler eşliğinde adım atmanız gerekmektedir. Bu yazımızda İngiltere için öğrenci vizesi nedir ve İngiltere öğrenci vizesi nasıl alınır sorularına cevaplar bulabilirsiniz.


UK Visa yani Birleşik Krallık vizesi, İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler’i de içine alan Birleşik Krallık’ın tümü için geçerli bir vize sistemini kapsıyor. Bu arada bu vize, Amerika, Avusturalya ve İsrail kendi aralarında bilgi paylaşımı yaptığından, bu ülkelere yapacağınız vize başvurusu üzerinde etkileyici bir rol oynuyormuş.


Bu vizeye başvurusunun yapılabilmesi için öncelik olarak işveren sponsorluk kaydını yaptırarak, gerekli izinlerin tamamını almış olmalıdır. Konsolosluğu ya da konsolosluk tarafından yetki verilmiş turizm acenteleri üzerinden başvuru yapılabilir.


Tüm ip uçları ve püf noktaları ile İngiltere vizesi almak çok kolay olacaktır.

Yeter ki önce karar verin! Başvuru Merkezinden randevu alınarak başvuru dosyasını ve biyometrik bilgilerini teslim etmesi gereklidir. Başvuru işlemlerinin bitmesinden sonra değerlendirme süreci ortalama gün içerisinde tamamlanmaktadır.


Bu ülke için vize almak için, öğrenci vizeleri iki ayrı şekilde hazırlanmaktadır. Bu başvuruların da almak istediğiniz eğitimin niteliği ve süresine göre çeşitli türleri bulunuyor. Diğer ülkelere göre bir tık zor olduğu bilinmektedir. Bu vizelere başvuru şartları da değişkenlik göstermektedir.


Daha uzun bir kurs okuyorsanız, seçti ğiniz kurumun Seviye Sponsor Lisansına sahip olduğundan emin olmanız gerekir. Seviye (Çocuk) öğrenci vizesi (4-yaş arasıysanız ve İngiltere ’de bağımsız bir okulda okumak istiyorsanız) ya da yaş ve üstü olanlar için Seviye (Genel) öğrenci vizesi için başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.