22 Temmuz 2019 Pazartesi

Öğretmenler için kaşe

Grafikerlerimiz Tarafından tasarlanan bu ürünümüzde Çeşit Kaşe Kullanılmaktadır. Sipariş Kısmında Kaşeden Size Uygun Olanı Seçebilirsiniz. Kişiye özel öğretmen kaşeleri ile ödev kontrolleri artık Harika! Bu şık tasarımlı Harika!


Siparişinizdeki " Kaşe Metni ve Varsa Notunuz" kısmına istinaden tasarımınız yapılarak onayınız için, sipariş verirken belirttiğiniz mail adresinize gönderilmektedir. Gönderilen maildeki tasarım sizin için uygunsa "ONAYLIYORUM" yazarak cevaplamanız siparişinizin tamamlanması için yeterli olacaktır. Resmi evrakların dışında kaşelerin bir diğer kullanım alanı öğretmenlere yöneliktir.


Öğretmenler için kaşe

Herkesin bidlği ve dikkat ettiği bir örnek vermek gerekirse seçimlerde oy pusulası basmak için kullanılır. Firmalar da çoğu zaman otomatik kaşeleri kullanır. MEB Personel İçin Hazırlanan, Kamudan Haber, MEB Atama Sonuçları, MEBBİS, öğretmen, MEB Personeli, Kamu Personeli, kamudanhaber, Personel MEB haber üzerine yayın yapan öğretmenler haber sitesi olarak faaliyetimizi sürdürmekteyiz.


Sonrasında kaşe tasarım panelini kullanarak tasarımınızı yapmaya başlayın. En uygun fiyatlarla kaliteli kaşe yaptırmanın konforunu yaşayın! Online Kaşe Tasarlayın. Yaptırmak istediğiniz kaşe için hazır kaşe şablonlarını kullanarak kendi online tasarımınızı kolayca yapabilirsiniz.


Ahşap kaşe veya Otomatik Kaşe seçenekleriyle, T049. ADET ₺3KDV Dahil ₺4KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle. Yeni Ürün T0Öğretmen Damgası. Otomatik dikdörtgen kaşeler öğrencilerine motivasyon kazandırmak isteyen öğretmenler için titizlikle hazırlanmaktadır.


Öğretmenler için kaşe

Sipariş verirken sipariş notu kısmına veya sipariş sonrasında mesaj ile bize yazılmasını istediğiniz isim veya metin ile ilgili bilgi verebilir veya ekibimiz sizinle iletişime geçmesini bekleyebilirsiniz. Kaşe üretimi üzerine çalışmaları bulunan şirketimiz ihtiyaç duyulan tüm kaşe üretimlerini gerçekleştirmektedir.


Kaşe çeşitlerimiz arasında, firma ve şirket kaşeleri, isim kaşeleri, numaratör kaşeler, tarih kaşeleri, bilgilendirme kaşeleri, onay kaşeleri, evrak kayıt kaşeleri, bu kaşelerden bazıları için kalem kaşeler, cep kaşeleri modelleri bulunmaktadır. Katvizit baskı ve tasarimda farkı yaşayın.


Aferin Kaşesi, İsteğinize özel her çeşit tasarım imkanıyla ve 3K Kaşe Farkıyla. Kartvizitte kalite, firma ve şahsınıza özel tasarımla. Başvurular ila Temmuz tarihleri arasında alınacak. Kitap okuyanlar içinde kitap kaşesi, kitap damgası ya da kişiye özel kitap mührü olarak internet üzerinden kolayca bulabileceğiniz bir kaşe türüdür.


Bu nedenle de kullanım yerlerine göre farklı renkde kaşe şeçenekleri ortaya çıkmıştır. Hazırlanmış, Özel Öğrenci Motivasyon Kaşeleri Birinci kalite kaşedir, Piyasadaki ucuz ve taklit kaşelerden değildir. Başarıyla Sepetinize Eklendi Sepete Gitmek için Tıklayınız. Tüm Fiyatları Göster TL - TL (1) TL - TL (2) TL - TL (12) %40.


Yıldızlı Maaşallah Kaşesi. Bayan Öğretmenler İçin İsme Özel Mühür. Baykuş Kitap Üzerinde Semerkand Logolu Çay Barda.


Öğretmenler için kaşe

Maxor ve MobiFlash marka flaş kaşelere uygulanan imza kaşesi ile net ve canlı baskılar alabilirsiniz. Gün içerisinde sürekli imza atmanız gerekiyorsa imza kaşeleri işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Vize alabilmek için aktif olarak sigortalı bir çalışan olmanız gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.


Hazirandan sonra devam edecek mi? Ancak kabine toplantısında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.