20 Eylül 2019 Cuma

Interrail schengen vizesi

There are two main routes. Compare them and decide which one feeds your needs best. Serving the interests of our clients. Personalized support and relationships matter to us.


Ancak bunun için en büyük engel tabiki para, ikincisi ise vize.

Her ne kadar kesin olarak alacağınızı bilseniz de, belgeleri sizi yormaktadır. O yüzden, hemen sadede gelelim: İnterrail vizesi diye bir şey yoktur.


Travel across Europe and discover countries by train with Interaill. Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, NO : 1K. Ben de bu konuya bir açıklık getirmek istedim.


Bu ülke ilk giriş yapacagınız ülke olursa daha iyi olur. Turkiye-Yunan trenleri çalismadigindan dolayı İtalya oluyor.

You will always have to travel by InterRail - as Turkey belongs to Europe in the sense of InterRail. Officially you will have to buy a UK InterRail pass (country of residence in the UK - no free travel in the UK) if you stayed more than months in the UK on your first day of travel (Important: you have to proof this by official documents such as your visa).


Kalacağınız her hostelin rezervasyonunu mutlaka yapın. O hostellerde kalmasanız bile yapın. All you need to know is when you want to travel to get transportation checked off your list. It might even be the motivation you need to plan out other aspects of your trip.


Bunun dışında belirlediğiniz rotaya göre ilk olarak uçak yolculuğu yapacaksanız uçak bileti almanız da gerekir. Exceptionally, in specific cases where additional documents are necessary, this period may be extended to a maximum. One Country Pass) bileti için gidilecek ülkenin vizesi alınır.


Diyelim İtalya için gidersiniz İtalyan konsolosluğuna sizden gerekli evrakları teslim edersiniz. DATA isimli bir aracı şirket vasıtasıyla yapmanızı tavsiye ediyor. Böylece işlem süresi daha da kısalıyor.


Minimum euro civarında size masrafı olur. Değerli vize danışmanları ve interraile gönül vermişler. Okulum ay önce bitti.

Yapılacak şey, mümkün olduğunca hazırlıklı gitmek, istenilen saçma sapan belgeleri - itiraz etmeden - toplayıp sunmak. Merhaba ben macaristan için günlük turistik schengen vizesi başvurusu yaptm fakat konaklamanın rezervasyonunu sonradan iptal ettiğim için red aldım. Vize Almanın İncelikleri.


Reddi kasım ayında aldım. Schengen vizesini takdim edeyim. Euro güvenceli seyahat sigortası ile başvurmak zorunludur.


Seyahat Sağlık Sigortası vize başvurusu için zorunlu belgelerden biri olması dışında, seyahat sırasında oluşabilecek risklere karşı da korunmanızı sağlar. Bu nedenle yeşil pasaportunuz olsa bile sigorta yaptırmanız sizin yararınızadır.


Ancak başvuracağın ülkenin vize şartlarını da mutlaka ama mutlaka başvuru öncesinde kontrol et. Interrail bileti almak için gereken iki şey: Seçtiğiniz kategorideki biletin ücreti ve biletinizin üzerine pasaport numaranız işleneceğinden pasaportunuz.


Tam defa schengen vizesinden farklı ülkelerden red yedikten sonra İnterrail nedir nasıl yapılır rehberini en azından araştırmalarım doğrultusunda tekrar düzenleyeyim diye karar verdim. Bu sebepten dolayı interrail global pass ve interrail rotaları hakkında sadece bu bilgilerle yola çıkmanızı açıkçası tavsiye etmem. Tabi isin ruhunu bir kenara alirsak, cekcek tipi bir canta ile cok fazla hareket ozgurlugune sahip olunamayacagi da asikar.


Keza litre hacimli bir sirt cantasi ile interrail.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.