23 Eylül 2019 Pazartesi

Marka tescili yaptırmak istiyorum

Böylelikle tescili olmayan markaların isim üzerinden hak sahibi olmamasını ve markanızın güvenini sağlamış olursunuz. Markanızın güvenini sağlamak için gereken en önemli adımlardan biri marka tescilidir. Markanızı, ürün ve hizmetlerinizi koruyun markanızı tescil ettirin.


Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder. Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın.


Tescil etmek istediğim marka ile ilgili süreç içerisinde oluşabilecek tüm problemler ve gelişmeler hakkında bilgilendirdiler.

En önemlisi ise kendi tecrübeleri ile beni yönlendirdiler. Merhaba, kendi alan adımın sitemin marka tescilini yaptırmak istiyorum. Kim var yapan bilginiz var mı? Sorum Var   Webmaster Forum - R10.


Merhaba donanımhaber üyeleri, Aklımda uzun zamandır projelendirdiğim. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Arama Yap Formu Temizle. Marka Tescil işlemi yaptırmak istiyorum.


Satacağınız veya satmaya karar verdiğiniz ürünlerinizi veya hizmetlerini.

Bunları bilerek doğru zamanda başvuru yapmanız neticeyi hızlandırır. Ayrıca marka tescili olamayacak bazı marka isimleri bulunur.


Firmalar kurulurken Ticaret Odalarından kendilerine bir unvan belirlemek durumundadırlar. Bazı firma sahipleri bu unvanın kendisine “ marka hakkı” verdiğini zannetmektedirler. Oysa marka hakkı Türk.


Patent Genel Müdürü Mehmet Taşar, marka tescili yaptırmak isteyen firmalara Wise TV aracılığıyla tavsiyelerde bulundu. Başka formatta düzenlenmiş herhangi bir evrakla ücret.


Bu nedenle birçok kurum ve şirket marka tescilinin önemini kavrayarak marka tescil başvurularında bulunmaktadır. Kurma kayıtlı resmi vekiller aracılığı ile de yapılabilir. Tescil süreci doğru araştırma, takip ve bilgi birikimini gerektirir. Tescil aşaması yaklaşık yılı bulabilmektedir.


Madrid Protokolü Uyarınca Sonraki Belirleme ve Diğer Taleplerin WIPO ya Bildirilmesi Ücreti: 220. Patent Tescili yaptırmak için gerekli olan ilk şart bu patente konu olan ürün veya hizmetin ya da tasarımın daha önce kimse tarafından patent alınmamış olmasıdır.


Elinde marka tescil belgesi bulunduran kimse böyle bir durumla karşılaştığında cumhuriyet başsavcısına başvuruda bulunmak veya mahkemede dava açmak yoluyla hakkını arayabilir. Aksi takdirde, markanızı sizden başka kişilerin kullandığını kanıtlama imkanınız olmayacaktır. Bu nedenle, uzun vadeli bir marka süreci yaşatmak isteyen marka sahipleri, marka tescili yaptırmalı.


Tıpkı bu yarar göz önünde bulundurulduğu gibi meydana gelen buluşlarında patentinin alınması işlemi, buluş sahiplerinin yasal haklarının güvenceye alınması ile ilgilidir. Böyle bir hak hırsızlığı ile karşılaşılması, gerçek hak sahibinin.


Bu sayede buluşun tüm üretim.

Markayı tüm olumsuz durumlardan korumak ve kaybetmemek adına marka tescili yaptırmak oldukça önemli bir yere sahiptir. Online marka başvurusu yapmak için bizi arayınız. Tescilsiz markanın veya ticaret sırasında kullanılan bir başka. Belki de marka tescili yaptırmış olan kişi mahkemeye başvurup bu web sitesi benim marka hakkıma tecavüz ediyor deyip sitemizi erişime kapattırabilirdi.


Tescilli markalarla ihracat yapmak ülke imajını artırmakla birlikte ekonomik gelişmişliğin ve o ülkenin yabancı sermayeye cazip olmasını göstergesi olarak kabul edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.