2 Ekim 2019 Çarşamba

Instagramda isim değiştirme

Artık instagram kullanıcı adınız değişmiş olacaktır. Yani fotoğraflarınız, yorumlarınız, takipçileriniz vb. Sadece kullanıcı adınız değişmiş olur. Bugün instagram isim değiştirme hakkında konuşuyoruz.


Instagam kullanıcı adı değiştirme oldukça basittir. Bu işlem oldukça basittir ve yalnızca birkaç adımda instagramda kullanıcı adı değiştirme işlemi yapılabilir. Instagramda ad nece deyisilir - Duration: 0:56.


Fakat sık sık profil ismi değiştirmenin faydadan çok zararı olacağını söylemek gerekecektir. Belirli bir sayıda yapılan eylemler normalden fazla görünen kez yapılırsa engellenme durumu söz konusudur. Kullanıcı adı her kişi için eşsiz olan ve kişiye özel alandır. Bu işlemi yapmak isteyen kişilerin en çok sorduğu sorulardan birisi de instagramda isim nasıl değiştirilir sorusudur.


Instagramda isim değiştirme

Birçok sosyal medya sitesi kullanıcı adınızı ilk defa tanımladıktan sonra size değiştirme izni vermez. Bu platformda kullanıcı adını ise istenilen zamanda değiştirmek mümkündür.


Nasıl düzeltebilirim ? Bu alandan da kullanıcı adınızı farklı bir isim ile değiştirmek suretiyle farklı biri isim ile devam edebilirsiniz. Bundan sonraki kullanıcı adınızı bir başkası alabilir ve bunu kullanabilir. Değiştirme Yasası, şartları ve ücretleri.


Türk Medeni Kanunu‘ nun 27. HAKLI kılacak sebeplerden dolayı isim değiştirme davası açılabilmektedir. Ancak bugün sızdırılan bir bilgiye göre platform, bu isim değiştirme özelliğinin kullanımını gün içinde sadece kez olarak sınırlandırıyor.


Instagramda isim değiştirme

Sorusunun yanıtını sizler için hazırladık. Daha çok giriş yapılan mobil cihazlar üzerinden yaşanan sorunlardan birisi olan dil değişikliği, güncellemeler sonrasında otomatik olarak görülebilmektedir.


Bazen sıkılıp instagramda kullanıcı adı değiştirirsem diyor olabilirsiniz. Sorularınızın cevabı ve daha fazlası sizler için hazırlamış olduğumuz bu yazımızda. Açılan hukuk davaları için belirli tutarda gider avansı ve harç ücreti ödenmesi gerekmektedir. Bunu ister tarayıcınız üzerinden yapın, isterse instagram uygulamasını kullanarak, hiç fark etmez.


Dakikalar içinde instagram kullanıcı adını değiştirebilirsiniz. Bazı sosyal medya platformları kullanıcı adınızı kaç kez değiştirebileceğinizi sınırlarken diğerleri bunu yapmanıza dahi izin vermez.


Bu yazımızda sizlere instagramda isim değiştirme limiti var mıdır? Sitemize bu konuda birçok soru geliyor.


Ayrıca İnstagram‘da kullanıcı adı değiştirme konusunda bir sınır bulunmamaktadır. Eğer kullanıcı adı değiştirilmiş bir profile ulaşmak istiyorsanız bu konuda yapabilecekleriniz maalesef ki sınırlıdır. Kullanıcının herhangi bir fotoğrafına ait bağlantıya sahipseniz bu bağlantı yeni profiline çıkacaktır.


Instagramda isim değiştirme

Eğer uygulama ile instagrama giriyorsanız, uygulama üzerinden kullanıcı adını değiştirebilirsiniz. Bu değişikliğin ardından doğrulama yapmanız gerekmiyor. Konu ile ilgili görüşlerinizi bizlere aşağıdan ”Yorumlar” kısmından dile getirebilirsiniz.


Ayrıca konu ilgili tüm soru ve sorunlarınızı yine yorumlar kısmından bizlere yazabilirsiniz. Geri Sayım’a isim vermek için “Geri Sayım Adı” bölümüne dokunun ve istediğiniz ismi yazın. Geri Sayımın bitiş zamanını belirlemek için 00:00:bölümüne dokunun. Geri sayım için tüm gün belirlemek istiyorsanız ekranın altında yer alan Tüm Gün seçeneğini aktif hale getirin.


Eski adı ile konum çıkıyor ama biz aynı adrese yeni mekanımızın ismini bir türlü ekleyemiyoruz. Defalarca denedik herşey normal ama eklenmiyor.


Twitter’da İsim Soyisim değiştirme işlemini aşağıda belirttiğimiz şekilde ”Profil Düzenle” kısmından gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.