2 Ekim 2019 Çarşamba

Pasaporta kaç tane telefon kaydettirilir

Gsm operatörlerine ait olan kurumlarda ya da işletmelerde bu işlemi kısa sürede yapabiliyorsunuz ya da dilerseniz e-devlet adresi üzerinden online olarak da bu süreci başlatabilir ve işlemlerinizi bir kısmını online olarak da yapabilirsiniz. Yurt dışı telefon harç bedelini vergi.


Eski düzenlemeye göre pasaporta yılda yeni bir cep telefonu kaydettirilirken yeni düzenlemeye göre artık yılda yeni cep telefonu kaydedilebiliyor. Bu işlem yapılırken tam yılın dolması şartı ise aranmıyor. Yolcu beraberinden birden fazla telefon getirecekseniz diğerlerinin kutusunu açıp içine hat takmanız gerekiyor.


Bu konuda oldukça ısrarcı ve sıkılar! Aksi takdirde cihazınızı kaydedemiyorsunuz. Bu ülkelere pasaportsuz kimlikle seyahat edilebildiğinden dolayı T. Telefon Kaydı Sorgulama. Kimlik numarası ile yurt dışından gelen telefon kaydını pasaportsuz.


Gönderen: Webmaster Görüntülenme 18. TL vergi dairesine ödeme yapmanız gerekiyor. Sonrasında E-devlet sitesinden IMEI kayıt işlemine geçeceğiz. Garanti, Denizbank, İş Bankası, Halk Bankası, ING, Ziraat ve Vakıfbank’tan bu harcı yatırabilirsiniz.


Fakat benim tavsiyem gelir idaresi başkanlığının sitesine girip oradan bir formu doldurarak. Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz. Bu hizmeti kullanarak yeniden kayıt yaptırabilmek için kalan süreyi görebilirsiniz.


Pasaporta kaç tane telefon kaydettirilir

Bu form eksiksiz olarak doldurulmalı. Eğer işlemi yapmanıza engel herhangi bir durum varsa kayıt formunu sistem göstermeyecektir.


Yurtdışından Gelme Cihazlar Nasıl Kaydettirilir ? Forumdan Uzaklaştırıldı. Nereden: İzmir Mesajlar: 10. TL uygulamaya geçerse, değişir mi bilmiyorum şahsen.


Pasaporta kaç tane telefon kaydettirilir

TL civarı kayıt yaptırmak ve Cep telefonu ana bayilerine sorabilirsiniz. Başkasının pasaportuna telefon kaydettirme. Eğer üzerine telefon kaydı yapacağınız pasaportun süresi 1günü geçmişse ya yeniden yurtdışında gidiş dönüş. Kayıt yaptırdığınız andan sonraki birkaç gün içerisinde cihazınız resmi olarak Türkiye’de kullanılabilir hale gelir.


IMEI kaydınızı takip etmek için yine BTK’nın e-Devlet hizmetinden son durumu kontrol edebilirsiniz. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yaptığı düzenlemeye göre, herhangi bir kişinin yurt dışından iki yılda sadece bir tane cihaz getirme hakkı bulunuyor.


Pasaportunuzu asla başkasına kullandırtmayın. Ve bir pasaporta senede sadece adet telefon kayıt ettirebilirsiniz. Aynı pasaporta kaç kere kayıt yaptırabilirim?


Ancak yıl gibi bir sürenin geçmesinin ardından pasaporta yeni bir cep telefonu kaydettirme hakkına sahip oluyorsunuz. Eğer birden fazla telefon getirdiğiniz fark edilirse.


Macbook ve telefon için kesin karar kıldım. Yalnız telefon ile ilgili hala aklımda belli belir siz şeyler var. Birkaç sorum olacak, yardımcı olup yanıtlarsanız sevinirim.


Pasaporta kaç tane telefon kaydettirilir

Yeni alınan karar sonucu bu artık mümkün olmayacak. Adet Biyometrik Fotoğraf. Tüm fotoğrafçıların bildiği, “pasaport için biyometrik fotoğraf istediğinizi” söylediğinizde çekilen fotoğraftır.


Nötr yüz ifadesiyle, ağız kapalı, beyaz fonda ve 50×veya 50×mm ebatlarında çekilir. Gümrük Kanununa göre bir kişi yurtdışından Türkiye’ye sadece bir adet telefon getirebilecek. Birden fazla telefon getirilmesi ve gümrükte memurlara takılması durumunda, ikinci ürün için için normal verginin iki katı ödemek zorunda.


Peki e-pasaport nasıl alınır? Acil pasaport kaç günde çıkar? Kayıp pasaport yenileme kaç gün? Sık sık sorulan bu soruların cevaplarını hazırladık.


Günümüz yeni teknolojisine ayak uydurabilmek için eski tip kağıt pasaportların bırakılıp yeni bir pasaporta geçilmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.