28 Ekim 2019 Pazartesi

İspanya konsolosluğu ankara

Schengen Bölgesi’ne üye ülkeler arasında yer almaktadır. Konsolosluk Bölümü elektronik posta: emb. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda inip, özel araçla veyahut da taksi ile kuruma geçecek olan kişiler dakikalar içerisinde ulaşım sağlayabilmektedir. E - Yabancı Kimlik Numarası - Foreigners.


Eylül ayından bu yana Yunanistan, İtalya, Almanya. Başkonsolosluğu ile ilgili detaylı bilgilere ilgili sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Vize işlemleri ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Welcome This is the website of the Consular Section of the Spanish Embassy in Ankara. Here you will find all the relevant information to be able to apply for a visa. Temsil görevine ek olarak, iki ülke arasındaki ticari ve sosyal ilişikleri geliştirmek ve Türkiye’de bulunan İspanya vatandaşlarına hizmet vermek amacıyla faaliyetlerini sürdürür.


Oficina Comercial en Ankara. Uzun süreli İspanya vizesi almak için belirli kurallar yoktur ancak vize başvuru sahipleri vize işlemlerini dikkatle yaptıkları taktirde vizeyi uzun süreli alabilmektedirler.


BLS International Ispanya Vize Başvuru Merkezinin bu kişilerle, ve acentelerle hiçbir bağlantısının olmadığını tarafınıza bildiririz. Ispanya ’ya Vize başvurusu yapabilmek için Web sitemizden randevu almanız zorunludur.


İspanya konsolosluğu ankara

Randevusuz gelerek Başvuru yapmak istediğinizde size yardımcı olamayacağımızı bilmenizi isteriz. Vize Merkezi Ankara Şubesi Çalışma Saatleri.


İspanya konsolosluğu ankara

Ankara ’dan başvuru yaparak gerçekleştirecek kişiler, şubemizi mesai saatleri içerisinde randevu almadan ziyaret edebilirler. Ankara İspanya konsolosluğu bileti gidiş dönüş mü görmek istiyor arkadaşlar? Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.


Mevcudiyetinin bilinen ilk yerinin İspanyol toprakları olan reşit olmayan çocukların İspanya ’da doğduğu farz edilir. Büyükelçiliği ziyaretçisinden fotoğraf ve tavsiye gör. Bir İspanyol tarafından evlat edinilmiş olan yaşından küçük çocuklar da doğuştan İspanyol vatandaşlarıdır.


SPANYA KONSOLOSLUĞU. Bu sayfada İspanya konsolosluğu ve İspanya büyükelçiliği adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır.


Ispanya Vizesi Ankara - İstanbul - İzmir - Antalya - Bursa - Adana - Gaziantep - Mersin - Diyarbakır - Muğla - Denizli. Ispanya vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz.


Finlandiya konsolosluğu hakkında turistik, ticari ve aile ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri. Ankara Antlaşması İspanya için geçerli olmakla birlikte iş kurmak isteyenler için pek bir avantajı bulunmamaktadır.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Kızılay ile Tunalı arasında yer alan bu bölgeye ulaşım da oldukça kolay. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Göçmen vizesi ile ilgili sorlarınızı lütfen sadece Ankara ’ya yöneltiniz. Göçmen Olmayan Vize Sorularınız İçin: Göçmen olmayan vize başvuruları hem Istanbul hem Ankara ’da işlem görmektedir, bu nedenle lütfen sorularınızı başvuru yaptığınız veya yapmak istediğiniz yere yönlendiriniz. Beşiktaş Levent Mahallesi Karanfil Araligi Sok adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


İspanya konsolosluğu ankara

Biyometrik bilgi beyanı içinde yer alan parmak izi alımı da İspanya vize randevu tarihi ve saatinde yapılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti izni sahibi yabancı uyruklu 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.