31 Ekim 2019 Perşembe

Ispanya konsolosluğu başvuru formu

Sayin Basvuru sahibi Covid-Pandemi nedeni ile başvuru merkezlerimiz kapalı olduğundan yeni randevulari yanlızca çagrı merkezi uzerinden oluşturabilirsiniz. Biometrik Fotoğraf: Fotoğrafın son içinde çekilmiş olması ve daha önceki vize başvurularında kullanılmamış olması gerekmektedir.


Türkçe olarak doldurulabilir. Tutarsız bilgi veya eksik evrak durumunda vize başvuruları reddedilir. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Başvuru Formunu indirmek için: 1. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz. Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur. Formu İngilizce doldurduktan sonra, imzalamalı ve o şekilde yetkililere teslim etmelisin.


GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Ispanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, şirketteki görevinizi, masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

Schengen vize şartları doğrultusunda oluşturulmuştur ve her vize başvurusunda doldurulması zorunlu hale getirilmiştir. Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan resmi bir belgedir. Fransa konsolosluğu hakkında turistik, ticari ve ziyaret vizesi, başvuru süreci, evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri. Randevuya giderken evraklarınızın tam olduğundan ve saatinde görüşmeye gittiğinizden emin olun.


Formda yazılan bilgiler esas alınarak, verilen diğer evraklar kontrol edilmektedir. Ayrıca, sunacağınız diğer belgeler bu formda verdiğiniz bilgileri destekler nitelikte olmalıdır. Formu doldurduktan sonra imzalamayı unutmayınız.


Vıze Işlemlerı,Vize Bavurusu, vize formu konularında siz değerli kullanıcılarına hizmetler sunmaktadır. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir.


Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz. Hollanda vize başvuru formu, eksiksiz ve gerçeğe uygun bilgilerle doldurularak başvuru evraklarınız arasında bulundurmalıdır.


Bulgaristan vize başvuru formu Schengen vize başvuru formu değildir çünkü Bulgaristan vizesi Schengen vizesi değildir. Fransa vize başvuru formu Schengen vize başvuru formudur ve Fransa vizesi başvurusunda bulunacak kişiler tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulacak olup Fransa vizesi evrakları arasında bulundurulması zorunludur.


Ispanya vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz. Başkonsolosluğu Daha önceden pasaportlarında sadece schengen vizesi bulunmayan yolculardan müracaatları sırasında istenilen tüm evrakların orjinalleri ve fotokopileri ayrı ayrı olmak üzere vize dosyasını set halinde istemektedir.

Shengen ülkesine vize süreniz bitmediyse her durumda geçebilirsiniz. Doldurma işleminin ardından imza atılmadan önce form üzerinde var ise hatalar düzeltilmelidir. Vize başvurusunda bulunacak kişiler için birer tane form doldurulmalıdır. Muhtemel gecikmeleri dikkate alarak ne kadar erken başvuru yaparsanız o denli tedbirli davranmış olursunuz.


TVSGlobal, İspanya konsolosluğu, İspanya vizesi, İspanya schengen vizesi yada İspanya ulusal vizesi gibi ihtiyacınız olan İspanya vize randevusu ve başvuru hizmetlerine ulaşabileceğiniz sayfadır. Gerekli Belge ve Evrak Listeleri hakkında bilgi alabilirler. Rusya vize başvuru formu bu internet sitesinden doldurulabilir.


Uyarı, Posta ile yollanan başvurular Kabul edilmeyecektir. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Gürcistan vatandaşlarının başvuru formlarıdiger ülke vatandaşlarının başvuru formları sayfa olmak zorundadır. Bunun dışında İspanya ’da dil eğitimi veya benzer içerikli günden kısa eğitim alacak öğrenciler ise İspanya vize başvuru merkezi üzerinden İspanya vize randevusu alarak.


Yunanistan vize başvuru formu Yunanistan konsolosluğu tarafından hazırlanmış olup resmi bir belge niteliği taşımaktadır. Romanya vize başvuru formu uluslar arası prosedür de kullanılan resmi bir belgedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.