5 Kasım 2019 Salı

Ispanya konsolosluğu

Eylül ayından bu yana Yunanistan, İtalya, Almanya. Konsolosluğu, AB vatandaşı olmayanlarla Evli Olanlar. Başkonsolosluğu hafta içi her gün saat 09. Bu nedenle ikamet ettiğiniz bölgenin bağlı olduğu diplomatik temsilciliğe başvuru yapmanız gerekmektedir.


Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda.

Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz. Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Knight stratejik partners sitesine bildirmeniz rica.


Aralık tarihi itibariyle, BLS International şirketiyle yapılan vize başvurusu alma sözleşmesi yürürlüğe girecektir. Pronunciation of ispanya başkonsolosluğu. Kapat × Terim Seçenekleri.


Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinl.

Biyometri işlemi de denilen parmak izi taramasından Ülke veya hükumet liderleri, ulusal yönetim üyeleri ve eşleri, resmi olarak davet edilen ülke delegeleri muaftır. Antalya, Adana, Mersin, Burdur ve Isparta. Adres ve İletişim Bilgileri.


Beşiktaş ilçesine bağlıdır. Amaç belirtilirken, örneğin bir tur ile seyahat edecek kişi turun ismini belirtmesi veya gidilecek konferans ile ilgili bilgi vermesi vize başvurusunun olumlu sonuçlanmasında.


Fakat Hususi yani yeşil, hizmet yani gri ve diplomatik yani siyah ve pasaport sahibi olan T. Uzun süreli İspanya vizesi almak için belirli kurallar yoktur ancak vize başvuru sahipleri vize işlemlerini dikkatle yaptıkları taktirde vizeyi uzun süreli alabilmektedirler. SPANYA KONSOLOSLUĞU. Büyükelçiliği, Pazartesi Cuma günleri arasında saat 09. Vize Başvurularınızı saat 09.


Bu sayfada İspanya konsolosluğu ve İspanya büyükelçiliği adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. YENI UYGULAMA:1- İspanya konsolosluğu banka hesap ekstrelerini bankadan alınmış orijinal bankanın antetli kağıdına (ıslak imzalı) olması gerekmektedir.


Ayrıca banka ekstrelerinin mutlaka minimum aylık ve son gün içerisinde işlem görmüş olması gerekmektedir. Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi 8. Sağlık Karnesi ve Fotokopisi 9. Gayrimenkul ( Ev, Arsa ) Tapuları orjinali 10.

Ulusal vize alması gerekiyor. Turist vizesine başvurmanız için gidiş amacınızın tursitik olması, davet üzerine gitmemeniz gerekmektedir. Alınan randevu sonrasında ispanya konsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla beraber randevu günü başvuru gerçekleşir. Pasaport Teslim Saatleri.


Evraklarınız bize ulaştırın, Vizenizi hemen alalım. Bursa’dan yapılacak başvurularda tavsiye edilen en geç süre ise aydır. Karanfil Aralığı Sok. Türkiye şehirleri ve köyleri hakkındaki tüm bilgiler Belediye, Koordinatlar, e-posta, belediye başkanı, nüfus, şehir planı, turizm, etkinlikler, hava durumu.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Bunlar İspanya turistik vize, İspanya ticari vize, İspanya transit vize, İspanya aile ziyareti vizesi, İspanya Erasmus vizesi, İspanya şoför vizesi ve kaptan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.