5 Kasım 2019 Salı

İspanya vize başvuru formu

Konsolosluğu vize. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz.


Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz. Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. Bu, belgelerin eksik veya hatalı gönderilmesi nedeniyle başvurunuzun gecikmesi veya reddedilmesi. Türkçe olarak doldurulabilir.


Biometrik Fotoğraf: Fotoğrafın son içinde çekilmiş olması ve daha önceki vize başvurularında kullanılmamış olması gerekmektedir. Kişisel bilgiler, pasaport bilgileri, meslek bilgileri, seyahat masrafları, seyahat amacı ve süresi gibi bilgileri içeren vize başvuru formu, doğru bilgiler ışığında doldurulmalıdır.


Eksik evrak ya da tutarsız bilginin tespiti halinde vize başvurusu ret ile sonuçlanabilmektedir. Hatalı bilgilerle doldurulmuş vize başvuru formlarının vize başvuruları. Dosyayı indirmek için: 1. Formu indirmek için: 1. Vize yetkilisi, başvuru sahibi hakkında kapsamlı bilgiye bu formdan.


Reşit olmayan başvuru sahiplerinin imza kutuları hem. Vize başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalanmış olmalıdır. Soyadı: Partie réservée à l’administration 2. Başvuru formu eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurulmalıdır. Eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalanmış olmalıdır.


İspanya vize başvuru formu

Schengen vize başvuru formları ( İspanya vizesine özgü olarak) el ile doldurulmalıdır. Dijital ortamda doldurulan vize başvuru formları kabul edilmemektedir. EAGVS müşteri temsilciniz tarafından yürütüleceğinden sizlerin yalnızca tatilinize odaklanmanız yeterlidir. Tarafımızdan doldurulmaktadır.


İspanya vize başvuru formu

Seyahatlerinde ) 5. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ "Size daha iyi bir hizmet vermek adına görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Eksizsiz ve doğru bilgilerden oluşmalıdır. Başvuru sahiplerine, online başvurumu formunu doldurmanın vize başvuru sürecinde yalnızca ilk adım olduğunu hatırlatmak isteriz.


Hem İspanyolca hem de İngilizce dilleri ile hazırlanmalıdır. Eğer öğrenci olan kişi yaşından küçükse, form ebeveynleri tarafından imzalanmalıdır.


İspanya vize başvuru formu

Biyometri işlemi, aracı kurumların hizmet bedelleri, kargo masrafı gibi işlemler bu ücrette tabi değildir. Bu vizeyi almak için ortalama 2Euro’yu gözden çıkarmanız gerekir. Uzun süreli vize, öğrenim,oturma,çalışma aile birleşimi gibi vize başvuruları Ankara İspanya Büyükelçiliğinden yada İstanbul Başkonsolosluğundan randevu alınarak şahsen gerçekleştirilmelidir.


Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Ankara ve (Ankara) Büyükelçiliğe bağlı Gaziantep, İstanbul ve İstanbul İspanya Başkonsolosluğu’na bağlı İzmir olmak. Randevu gününde ise siz müşteri temsilciniz eşliğinde hazır dosyanızla stressiz bir vize başvurusu yaparsınız. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.


Vizesi Başvurusu İspanya vize ücreti nekadar kaç günde çıkar nasıl alınır gibi sorularınızın cevapları ve vize hizmetleri. BLS İspaya, İspanya vizesi için başvuru yapacak olan kişilere vize süreci hakkındaki detayları sunar.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları veya Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklular İspanya vizesi almak için yetkili tek kurum olan BLS International üzerinden başvuru yapmalıdırlar. Vizesi (Güne Kadar) İspanya vizesi için başvuru yapmadan önce ilk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.