6 Kasım 2019 Çarşamba

Ispanya vize ücreti

Herhangi bir nedenden ret alan ya da güvenliğe takılan başvuruların ücret iadesi yapılmamaktadır. Bu nedenle profesyonel vize danışmanları tarafından hazırlanmış başvuru dosyanız size zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Merhaba, İspanya vizesi başvurularında vize harcı muafiyeti veya harç indirimi yalnız yaşına kadar olan kişiler içindir.


VIP İspanya vizesinde işlem hızlandırma ve özel servislerden dolayı ek servis ücretleri talep edilmektedir. YENI UYGULAMA:1- İspanya konsolosluğu banka hesap ekstrelerini bankadan alınmış orijinal bankanın antetli kağıdına (ıslak imzalı) olması gerekmektedir.

Türk vatandaşları vize başvurusu sırasında ödenen ücretin tamamını ifade eder. Vize Ücreti Ne Kadardır? AB makamları tarafından belirlenir ve uygulanır.


BLS İnternational İspanya vize merkezi ücreti : Amerikan dolarıdır. Euro ve TL ile yapılacak vize ücret ödemeleri kabul edilmez. Konsolosluğunun vize ücreti sadece dolar olarak kabul edilir. Schengen vize başvurusu gerekmektedir.


Buna ek olarak aracı firmalar hizmet ücreti talep etmektedir.

Başvurunuz sırasında profesyonel ekibimizden yardım alarak bu süreci hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur.


VFS yada Kosmos ile başvurdugunuzda Euro ekstra bedel ödersiniz. Ankara Başkonsolosluğu. Bahsedilen ücretlerin dönemsel olarak güncellenmesi söz konusu olduğundan, kişilerin kesin bilgi almak adına başvuruya yakın tarihte başvuru merkezinden net ücretleri öğrenmesi önerilir.


Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport sahibi kişiler ise 1gün içinde günü aşmayan seyahatleri için vize uygulamasından muaf tutulmaktadır. Hangi ücreti ödeyeceğiniz, evraklarınızın kontrolünden sonra belirtilecektir.


Hollanda hükümeti tarafından uygulanan resmi vize ücretleri için Buraya Tıklayınız. Lütfen Dikkat: Her başvurudan, vize ücretinin yanı sıra 1TL (KDV dahil) hizmet harcı alınmaktadır.


BLS International Ispanya vize başvuru merkezi kapısının önünde ücret karşılığında hizmet sunan kişilerden ve acentelerden hizmet almanızı BLS International olarak önermemekteyiz. Temmuz tarihinden itibaren İspanya vize başvurularında vize harç bedelleri ve hizmet ücretleri Amerikan Doları cinsinden yapılmaktadır.


Bls International tarafından kabul edilir. Bu süre resmi ve dini tatillerde uzayabilir. Seyahatinizden maksimum gün ve min ay önce turistik vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Aksi halde İspanya konsolosluğu vize başvurusunu geri çevirecektir.


SPANYA VİZE ÜCRETLERİ.

Vip vize ücreti ek 3TL. TL, başvuru merkezi işlem bedeli olarak 69. TL hizmet harcı alınmaktadır. Yetkili vize başvuru merkezi olan kurum ise hizmet harcı olarak her başvurudan USD.


Hususi(Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaportu ve Diplomatik (Siyah ve Kırmızı) Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 1gün içerisinde günü aşmayan seyahatleri için Portekiz vizesi başvuru işlemlerinden muaf tutulmaktadırlar. Bls internet sayfasından süreci yürütebilirsiniz. Erasmus için hibe yazısı olduğu sürece vize ücretinden muafız değil mi?


Olası bir şüphe halinde kend. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, vize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.