6 Kasım 2019 Çarşamba

Ispanya vize başvurusu

Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan sayfalık resmi bir belgedir. Schengen vize başvuru formu olurken, eksiksiz bir şekilde doldurulup, İspanya vizesi evrakları arasında bulundurulması zorunludur. Türkiye çapında İspanya vize başvuruları konsolosluk birimlerinin yetkilendirdiği kurum üzerinden yapılmaktadır.


Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği şahsi evraklar ve davet. Son olarak İspanya vizeleri ile alakalı bir işlem yapmayı isteyen şahısların bu başvurularını çok iyi şekilde ayarlamaları gerekmektedir.


Ebatları 35×mm tüm yüzün net göründüğü fotoğraf şarttır.

Bu alanda hizmet veren kuruluşlarla görüşürseniz size her açıdan destek sunacaktır. EAGVS’nin deneyimli ülke uzmanları tarafından başvuru formlarınız eksiksiz ve hatasız olarak doldurulur.


Bu yüzden vize talebinde bulunan vatandaşların ilgili evrak listesine İspanya konsolosluğunun resmi kaynakları ve vize merkezleri üzerinden ulaşıp, evraklı tam olarak teslim etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren İNGİLİZCE VEYA İSPANYOLCA vize talep yazısı.


Bu işlemlerin uygulanmasında herhangi bir eksik evrak ve yanlış bilgi ile karşılaşılmaması adına aracı kuruma teslim edilmesi. Yetişkinler için İspanya vize ücreti 2TL’dir. SPANYA VİZESİ HAKKINDA İspanya seyahati için vize zorunluluğu bulunuyor. Bordo pasaport bulunduranlar için ise mutlaka vize başvurusu gerekiyor.


Ben çok çektim siz çekmeyin dedim ve ispanya konsolosluğuyla en kolay şekilde işlerinizi halledebileceğiniz bir video çektim.

Umarım yararlı olur burada atladığım bir konu. En az iki tane boş sayfası olan ve yılı geçmemiş olan bir pasaport ile vize başvurusu yapılmaktadır. Bu vize kategorileri ulusal vize olarak geçer.


Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz. Başvuru Formunu indirmek için: 1. Eksik belge olduğunda vize başvurusu reddedilmekte ve kişinin isteği geri çevrilmektedir.


Belgeler arasında en önemlisi pasaporttur. TL vize başvuru merkezine servis ücreti olarak ödenmektedir. Pasaporttan sonra kimlik fotokopisi. Ankara vize başvuru merkezleri dışında yapılan başvurularda ayrıca TL kurye ücreti alınmaktadır.


Bunlardan bir tanesi İspanya Schengen vizesi olarak da bilinen C tipi vizedir. Schengen Bölgesinde bulunan Ülkeye yapılacak seyahatlerde önceki kurallara göre seyahat tarihinin en erken Ay öncesine kadar vize başvuruları yapılabiliyorken, yeni kanun ile seyahat.


Vize başvurusu için vereceğiniz resmin son ay içinde çekilmiş ve pasaportunuzdaki daha önceki aldığınız vizelerde kullanılmamış olduğuna dikkat ediniz! Acentamız sizin adınıza İspanya Vizesi vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir. Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar. Aradaki en önemli fark ticari ilişkileri gösterecek evraklardır.


Bu durumda yapılması gereken ilk iş öncelikle yukarıda bulunan evrak listesinde (turist vizesi ) size uygun olan.

Elçilik İspanya ve Türkiye’nin aşağıdaki tatil günlerinde hizmet vermemektedir. Bu uygulama başvuru sahibinin tüm parmak izlerinin biyometrik tarama cihazları ile alınması esasına dayanır.


Schengen üyesi Avrupa Birliği ülkeleri arasında yer almaktadır. Long Vize Turizm aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.