19 Kasım 2019 Salı

İstirahat raporu sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı istirahat raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Bu kişilere süreli iş göremezlik geliri bağlanmaktadır. Bu gelir hesaplanırken sigortalı kişinin mesleğinde. Devlet Memurları İstirahat Raporu Görüntüleme Uygulaması.


Kullanıcı Adı: Parola: Güvenlik kodunu giriniz. Yetki Talep Formu pdf için tıklayınız. Rapor için verilecek olan ücret tedavi şekline nazaran farklılık göstermektedir. Raporu alan kişinin en kısa zamanda işveren kişiye bu raporu.


SGK İstirahat Raporu Ödeneği Sorgulama SGK İstirahat Raporu ödemesinin sorgulamak için aldığınız raporu gün içerisinde işverene ulaştırmak zorundasınız. Sosyal Güvenlik Kurumu’na iletmektedir. E-Devlet üstünden yapılmaktadır. Bunu yapmak için hepsinden önce yazımızın son kısmında verdiğimiz bağlantıya tıklayınız.


Daha sonrasında aşağı bölümdeki maddeleri sırası ile uygulayınız. E-SGM üzerinden şifre almanıza gerek olmadan yapacağınız istirahat raporu sorgulama için aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayınız ve adımları sırasıyla uygulayınız.


Isgoremezlik Uygulamasina MEDULA sifrenizle giris yapabilirsiniz. Sigortalı aldığı çalışan iş göremez raporunu ilk olarak işverene iletmelidir.


SGK istirahat parası alınabilmesi için olarak başvuru yapılması gereklidir. Bu giriş işlemi gün içerisinde gerçekleştirilmelidir. SGK ile çalışan kişilerin iş görmez raporu aldığı dönemlerde kesilen paralarını Ziraat Bankası aracılığı ile almaları mümkün. Sağlık sorunlarından dolayı hekimlerden alınan istirahat raporu ile iş yerinizde ödenmeyen günler SGK tarafından karşılanır.


Raporu aldıktan sonra gününden itibaren sgk rapor parası alınabilir 3. Doğum ve hamilelik nedeni ile alınan rapor parası. SSK rapor parası sorgulama işlemlerine başlamak için karşınıza çıkan ekrandaki “kimliğimi şimdi doğrula” butonuna tıklayarak giriş sayfasına geçiş yapmanız gerekir. Dolayısıyla en sık rapor parası sorgulama işlemi hastalık raporlarında yapılmaktadır. Bilhassa özel sektörde çalışan işçiler, rapor.


Rapor parası aynı zamanda istirahat ya da geçici iş göremezlik olarak da tanımlanmakta. Sorgulamayı e-devlet üzerinden yukarıda anlatılan yolu takip ederek yapabilirsiniz. Türk Lirası olarak belirlenmiştir.


Bakanlığımıza bağlı sağlık kuruluşlarınca verilen tüm raporların (doğum, engelli, sürücü, istirahat, durum bildirir raporu vb.) elektronik ortamda, e-imzalı olarak verilmesini sağlamak amacıyla, “e-Rapor Sistemi” geliştirilmektedir. Rapor Sistemi birçok bileşenden oluşmakta olup her bir bileşen (e-Doğum Raporu, e-Engelli Raporu, e-Sürücü Raporu vb.) farklı.


Raporunuzun bulunması halinde istirahat parası başvurusunun kabul edilebilmesi için istirahat parası almadan önceki gün priminizin düzenli halde yatması gerekir. Bu rapor Sağlık Bakanlığı’nca. SSK istirahat parası sorgulama internet üzerinden yapılabiliyor.


SSK Mensubu çalışan kişi rahatsızlandığı zaman doktor tarafından raporlu olması uygun görüldüğünde evinde istirahat eder. Kontrollü rapor, adından da anlaşılacağı üzere istirahat raporu bittikten sonra tekrar doktor kontrolüne gidilmesi gerektiğini gösteren rapor türüdür.


Kontrollü rapor nedir sorusu, özellikle günlük ve üzeri istirahat raporu alan sigortalılar tarafından sorulmaktadır. Bu hak neticesinde sigortalı çalışanlar görev yaptıkları dönemde rahatsızlanmaları, iş kazası geçirmeleri, doğum yapmaları vb. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası ile ya da halk arasında sıklıkla kullanılan adı ile tc no ile istirahat parası, rapor parası sorgulaması nasıl yapılır sorusunun yanıtları haberimizin detaylarında.


İstirahat raporu sorgulama

Bildiğiniz gibi tc kimlik numaranız ile edevlet ve diğer devlet kamu kurum sitelerinde bir çok bilgiyi edinebilmektesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.