19 Kasım 2019 Salı

Italya konsolosluğu

Konsolosluğu, İtalya Vizesi. Elettori temporaneamente all’estero Gli elettori italiani che per motivi di lavoro, studio o cure mediche si trovino temporaneamente all’estero, per un periodo di almeno tre mesi, nel quale ricade la data di svolgimento del referendum popolare confermativo della legge.


Vizesi başvurusunda bulunan kişilerin gerçeği yansıtmayan beyanlarda bulunması ya da eksik belge sunması, seyahat amacının kanıtlanmaması halinde başvurular ret ile sonuçlanabilmektedir. A seguito della pubblicazione nella Gazzetta Ufficiale n. Antonio onyedi yaşındadır ve bir hayali vardır: oum.

Aylık geliri, çalışma durumu, okul durumu, finansal durumu, mal varlığı, daha önce gittiği ülkelerin bilgisi, Türkiye ve yurt dışındaki aile bireyleriyle ilgili belgelerle birlikte. Türkiye’de ülkesinin menfaatlerini koruyan ve ilerleten, çeşitli resmi süreçleri idame ettiren resmi bir kurumdur.


Pazartesi-Cuma: 09. Pasaportlarında çok girişli ve geçerlilik süresi devam eden Schengen vizesi bulunan kişiler, bu vize.


Schengen vizesi sahibi kişiler bu vizeleriyle diğer schengen ülkelerine olduğu gibi İtalya ’ya da bu vize aracılığı ile girebilir. Bu durumlarda şahısların ek evrakları istenilen düzeyde teslim etmesi gerekmektedir.


Tüm evraklar aynı zamanda fotokopiler ile beraber sunulmalıdır.

Yetkililer asıllarını kontrol ettikten sonra teslim edip fotokopilerini incelemeye alırlar. Bu nedenle bazı dönemlerde yalnızca konsolosluk hizmeti verdiği gibi, bazı dönemlerde de yalnızca vize başvuruları ile ilgili hizmet verilmektedir.


Bu konsolosluk uzun yıllardan beridir ülkemizde hizmet veren bir konsolosluktur. Vize, pasaport işlemlerinde İtalya konsolosluğu hem İtalyan hem de. Vize Randevusu İtalya Schengen vizesi için gerekli olan tüm işlemlerin evrakların hazırlanmasından sonraki aşamadır.


Vize için istenilen evraklar belirli dönemlerde değişiklik gösterir. Türkiye vizesi alacak olan yabancı ülke vatandaşların ön başvuru için randevu alabilirler. DATA ‘ya teslimi de oldukça önemli bir süreçtir. Italya Vize Başvuru Merkezine Hoşgeldiniz.


Sayın Başvuru Sahipleri, lütfen unutmayın ki, vize ücreti miktarı, başvuru sahibinin vatandaşlığına ve başvuru sahibinin yaşına göre değişir. Vize Başvurusunda bulunmak isteyen başvuru sahiplerimizin internet sitemizde bulunan bilgileri dikkatli bir şekilde okumları gerekmektedir. Internet sitemizde bulunan bilgiler özenle oluşturulmuştur.


Cajun salata is the best" Evre Ozen. Nice place for walk, relax and have some food" M. Bu saatlere ek olarak Çarşamba günleri 14.

Diğer günlerdeki çalışma saatlerine bakın. TALYA KONSOLOSLUĞU. Yakındaki benzeri yerler. Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu.


Fahri konsolosluğundan vize işlemleri yapılamamaktadır. Büyükelçilikler ve konsolosluklar. Milano şehrinde hizmet veren Milano Başkonsolosluğu Randevu Alma sayfası hizmete girdi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının İtalya ’ya seyahat etmesi için İtalya Başkonsolosluğundan vize başvurusunda bulunulması gerekir.


Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi 8. Vize Merkezi olarak deneyimli ve tecrübeli kadromuzla birlikte uzun süreli İtalya Vizesi alıyoruz. Sağlık Karnesi ve Fotokopisi 9. Gayrimenkul ( Ev, Arsa ) Tapuları orjinali 10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.