19 Kasım 2019 Salı

İsveç vizesi

Fakat yolcu seyahatini İsveç. Vize başvurusunun genel evrakları dışında aile vizesi için de davetiye mektubu gerekmektedir. Dilekçede davet eden kişinin kimlik ve iletişim bilgileri gibi vize için başvuru yapan kişinin yakınlık derecesinin de belirtilmesi gerekiyor.


İsveç vizesi

Vize ücretleri başvuru sahibinin yaşına ve kalış süresine göre değişiklik gösterir. Türk vatandaşları için alınması zorunlu bir vizedir. Schengen bölgesinde serbest dolaşım hakkına sahip olur. Türkiye’den İsveç ’e gitmek isteyenlerin, yeşil ya da siyah pasaporta sahip olmaları durumunda en fazla gün kalmak şartı.


ICEP WORLD tarafından yapılacaktır. Vize Hizmetleri ve Organizasyon Ltd. Dünyanın refah seviyesi en yüksek ülkesinde yaşamak istemez misiniz? Bu hayalinizi gerçe.


Başvurularda öncelikle randevu alınmalıdır. Web sayfası üzerinden alınan randevu gününden önce gerekli evraklar hazırlanmalıdır. Maalesef vize başvurularının bir kısmı eksik veya yanlış evraktan dolayı reddedilebilmekte, bu da kişilerde mağduriyetlere. Vize Merkezi İsveç departmanı temsilcilerimizle iletişime geçin.


Vize İşlemleri bölümünün alt menülerinden. Ayrıca yoğun talep. Daha fazla bilgi için. Sağlık ve Sosyal İşler Bakanı Lena Hallengren t. Aksi taktirde sınırdan geçişte problem teşkil edebiliyor.


İsveç vizesi

Vizesi için Gerekli Evraklar. Data, Vfs Global, Orange Vize, TlsContact vs. TL, – yaş arası çocuklar (Sadece Türk Çocuklar için) 1TL, 0-yaş arası çocuklar için ücretsizdir. Yapılan her başvurudan, vize ücreti haricinde 1TL hizmet harcı bedeli alınmaktadır.


Umarım faydalı olur. Unutmayın ki, bu listede istenen tüm evrakları hazırlamanız. Yeni ve eski pasaportlarınız. Firmamız tarafından doldurulacaktır.


Salı- Çarşamba- Perşembe günleri saat 09. Vize için gerekli başvurular tarafımızdan yapılarak, vizeniz en kısa zamanda size teslim edilir. Başkonsolosluğu vize bölümü Cuma günleri başvuru kabul etmemektedir. Bilhassa Konya veya İç Anadolu kökenli vatandaşlarımız büyük oranda İsveç ’te yaşamaktadır.


Dolayısı ile vatandaşlarımız en çok İsveç aile, akraba ve arkadaş ziyareti için vize başvurusunda. Vize başvuru formunda talep edilenden bağımsız bir şekilde konsolosluk giriş sayısına kendisi karar verebilir. Not: Yeşil ve gri pasaport sahipleri için İsveç vize istemeyen ülkeler kategorisindedir. Ya da kendi ülkelerinde daha fazla.


Pasaport e ğer var ise eski pasaportlarınız İsveç vize baş. Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur.


Anne veya Babanın geçerli yada eski İsveç vizesi varsa fotokopileri. SVEÇ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Biometrik standartlarda arka fonu beyaz yeni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.