27 Kasım 2019 Çarşamba

Italya oturum almak

Lavoro Autonomo” isimli çalışma iznini alan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Oturma İzninin Süresi Nasıl Uzatılır? AB vatandaşlığı almak isteyenler için önemli bir kilometre taşı.


Cumhuriyeti serbest meslek sahibi, sanatçı, bilim adamı ve yatırımcılara bir diğer deyişle nitelikli işgücü olarak kabul ettiği kişilere bütün Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli çalışma ve oturma izni ermektedir. Avrupa Birliği’ne serbest erişim isteyen girişimciler ve varlıklı kişiler için ilgi çekici bir istikamet.

Bu vize tipleri birbirlerinden bağımsız değildir, oturma izni bu isimlerle karşınıza çıkabilmektedir. Yüksek miktarda gelir sağlayan malvarlığına sahip olmak (düzenli kira geliri garantileyen gayrimenkuller gibi) veya yüksek bir emekli maaşı almak, başvuru sahibinin İtalya ’da yüksek standartta bir yaşam.


Emniyet Müdürlüğü’ne giderek oturum izni talebinde bulunmalıdır. Oturum İzni Almak İçin Gereken Şartlar. Bu süreye dikkat edilmelidir aksi halde bütün prosedür yeniden işleyebilir.


Başvuruların olumlu sonuçlanmasına istinaden İtalya İçişleri Bakanlığına başvuruda ve bildirimde. Belgeleriniz arasında gösterilmelidir.

Ancak bu aşamada hatırlatma yapmak isteriz ki yukarıdaki çoğu formaliteler ve istenilen evraklar eşiniz AB üyesi vatandaşı değil ise geçerlidir. Böylece işlemleriniz çok daha kısa sürede sonuçlanacaktır.


Avrupa Birliği, Avrupa Ekonomik Bölgesi ve İsviçre vatandaşı olmayan Türkiye’nin dahil olduğu üçüncü ülkelerin vatandaşları Almanya oturum izni almak için bulundukları şehir veya bölgedeki Yabancılar Dairesine başvuruda bulunarak Almanya oturum izni talebi için gereken evrakları bu kuruma teslim etmelidirler. Avrupa Birliği,Avrupa ekonomik bölgesi ve İsviçre vatandaşı olmayan Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 3. Yabancılar dairesi çalışma izinleri de dahil olmak üzere oturma izniyle ilgili karar yetkisine sahip olup.


Eğitim için İtalya ’ya gitmek isteyen bir kişiye gün yetmiyorsa, oturum izni için başvuru. DSU Bursu DSU bursu İtalyanca “ Diritto allo Studio Universitario ” olarak bilinir ve ilk harflerinin kısaltması şeklinde isimlendirilmiş burstur. Okumak ekibinden destek alabilirsiniz. Konsolosluğu’na hangi amaçla oturum izni istediğini belirtmesi gereklidir.


Euro beyan etmeleri gerekiyor. Ayrıca, yaşam standardını gösteren belgeler aranıyor. Türk vatandaşlarına yıllık oturum izni ver.


Yalnızca aile birleşiminde de değil belirli sebepler ile çalışma izni alarak ya da. Forum İtalya, İtalya ’da yaşayan, okuyan ve tatil için gelecek olan insanlara destek amacı ile kurulmuştur.


Deneyimlerini paylaşabilir, hiç bir karşılık beklemeden insanların hayatlarına dokunabilirsin. Forum, Roma Bileti kanalında yayın yapan Ahmet Ebcim’in kişisel girişimidir.

Hiç bir mali geliri yoktur. Sen de deneyim paylaşma hareketine katıl, hiç. Sürekli oturum hakkı başvurusu için ülkede yılı geçirmek gerekiyor. Aileler oturum başvurusuna anne-babalarını da dâhil edebiliyor.


Postaneye başvuru ücreti ödendikten ve gerekli formlar doldurma işlemi tamamlandıktan sonra postanedeki oturma izni talebiyle ilgili birim İtalya oturum izni talep eden kişiye bir randevu. Posta Italiane yetkilisi size başvurunuz ardından emniyet müdürlüğünde yapılacak olan randevu tarihini gösteren bir kağıt verecektir.


Genelde bu tarih başvuru yapıldığı günden en. TALYA ’DA OTURUM İZNİ 50. Danışmanlık hizmeti. VFS Global ve iDATA) 2TL civarında hizmet ücreti ödeyerek başvurabilirsiniz.


Anne ya da babadan herhangi biri İtalyan olması halinde çocuğun evlat edinilmesi vatandaşlık hakkını doğurmaktadır. Eğitiminiz sonrası İtalya ’da kalıp oturum izninizi çalışma iznine çevirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.