27 Kasım 2019 Çarşamba

Italya vize ücreti

Güncel İtalya vize ücretleri ile yeni vize başvurusu yapmak üzere, Visa Center Global Services ile iletişim kurun. Uzun bir süredir prosedürde yer alan 60€ olan schengen vize harçlarının artacak olması geçtiğimiz yıldan beridir Türkiye.


Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Konsolosluk temin etmiş.


Sayın Başvuru Sahipleri, lütfen unutmayın ki, vize ücreti miktarı, başvuru sahibinin vatandaşlığına ve başvuru sahibinin yaşına göre değişir.

Dolandırma amaçlı iş tekliflerine karşı uyarı. Euroasia Global Visa Services olarak bizlerden her konuda destek alabileceğiniz gibi tüm başvuru sürecinizde de sizin yanınızda oluruz.


Talep edilen ücret, ülkede kaç gün. Bazı başvuru sahipleri harçtan. Bunun için önce başvuru yapacağınız sürecin başından paranızı yatırmanız önerilmektedir.


VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER. Bu nedenle vize başvurusundan önce bu işlemleri yapmanız.


TBMM döviz kurlarının ve İtalya konsolosluklarının anlık ücret değişimi nedeni ile güncel olarak firmamız tarafından öğrenilebilir.

Kişi, vize ücretini yatırmadığı sürece tüm başvuru süreci askıya alınmakta, evrakları kabul edilmemektedir. Schengen vizesi için başvuru yapması gerekiyor. Bu işlem kimlik sahteciliğinin engellenmesi amacıyla yapılmaktadır.


Data Hizmet Bedeli: TL. Yani toplamda 2TL ödeme yapmanız gerekiyor. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Vize Türleri nelerdir?


DATA ücreti : 1TL, İtalya vize başvuru merkezi VFS Global ücreti : 1TL, (Ankara, Gaziantep, İzmir, Antalya’dan yapılacak başvurular için) 0-yaş çocuklar için İtalya vize. Belgeleri ve talep edilen ücreti teslim ettikten sonraki süreyi takip eden - gün içerisinde ise İtalya vizesi başvuru sonuçları belli oluyor.


Ancak vize sonuçlarının belli olması resmi tatillere ve diğer durumlara göre. Aracı kurum hizmet bedeli adı altında ücret talep etme hakkına sahiptir. Yapılacak vize başvurusunun cinsine, başvuru sahibinin yaşına ya da tercih ettiği hizmet paketine göre değişiklik gösterebilir. Aşağıda İtalya vizesi için hazırlanmış farklı hizmet paketinin fiyatları bulunmaktadır.


Bu paketleri inceleyerek. TALYA VİZE FORMU İSTANBU. Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir.


Rusya turistik vize başvuru ücreti, konsolosluk harcı özelinde giriş sayısına bağlı olarak değişmektedir.

Bu ücretler Euro olarak belirlenip anlık Türk Lirası karşılığı şeklinde ödenmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek adına başvuru merkezi ile iletişime geçilmesi gerekmekte, çünkü bahsedilen ücretler dönemsel. VFS Global ve iDATA) 2TL civarında hizmet ücreti ödeyerek başvurabilirsiniz. Yine, vize reddedildiği takdirde hiçbir para iadesi yapılmaz.


Bir özel şirkette çalışıyor olup İtalya ’ya turistik seyahat gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, vize almak için bazı evraklar hazırlamanız. Avrupa Birliği ülkesidir. Ayrıntılı bilgi almak için alanında uzman vize danışmanlarımızla görüşmenizi tavsiye ederiz. Türkiye ve İtalya resmi tatilleri haricinde başvurular hafta içi her gün konsolosluğa yapılabilmektedir.


Saglik Seyahat Sigortasi. Başvurular en geç on iş günü içerisinde sonuçlanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.