18 Kasım 2019 Pazartesi

Italya vize işlemleri izmir

Tailor-Made Holiday Experiences Designed For You. Unwind in 5-Star Surroundings. Book Your Perfect Luxury Holiday! Find Hotels Tailored To Suit You. Deals This November and December.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.

Yurtdışına çıkış yapmak isteyenler için Yunanistan vize işlemleri konusunda sizlere yardımcı oluyoruz. Siz en iyisi bizi arayın.


Ancak her firma istediğiniz özelliklere sahip olmayabilir. Bu nedenle vize işlemleri için firma seçiminde titiz ve seçici davranmanız yararınıza olacaktır. Firmamız uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet vermekte olup bu alanda gerekli tüm bilgi birikimine ve donanıma sahiptir.


Dosyanızı incelkdikten sonra dosyanızda tespit edilebilecek zayıf bir yanları güçlendirerek ve İtalya vize uyum koşullarını eksiksiz bir şekilde tamamlayarak olası vize redlerine karşı gerekli önelemleri almış oluruz. Kurumumuz bu alanda.


Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir. Bu saatlere ek olarak Çarşamba günleri 14.

Türkiye ile İtalya arasındaki. Schengen ülkelerinden farklı olarak (pek çoğu için rezervasyon yeterli olmaktadır) seyahatinizin (konaklama hizmeti, uçak biletleri veya tur) satın alındığını görmek isteyebilir. Konsolosluğu hafta içi saat 10.


Pazartesi-Cuma: 09. Bizim ile çalışarak vize başvurularınızdan olumlu sonuç alabilirsiniz. Eğer bu işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için günlerce boşa vakit harcamak istemiyor ya da tekerleği yeniden icat etmek istemiyorsanız. Ancak yeşil, gri ve siyah pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ayı geçmeyecek seyahatlerinde İtalya vizesi için ayrıcalığı olduğu söylenebilir.


Umuma Mahsus (Bordo çipli) pasaport. Avrupa Birliği ülkesidir.


Bir özel şirkette çalışıyor olup İtalya ’ya turistik seyahat gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, vize almak için bazı evraklar hazırlamanız. Muhammer Aksoy Bulv. TALYA VİZESİ HAKKINDA.


TURSAB’a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentesidir. Kançılarya: Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Apt. Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu’na tabi olarak hizmet sunmaktadır. Bordo pasaporta sahip olan kişilerin vize alması gerekmektedir.


Geriye kalan Yeşil, Siyah ve de Gri. Pasaport vize işlemleri, izmir vize işlemleri, izmir vize danışmanlık, vize başvurusu, başvuru formu, gerekli evraklar, ingiltere vizesi, amerika vizesi.


Sadece ilk başvurularda size bildirilen gün ve saatte mülakata gelmeniz gerekecektir.

Schengen vizesi başvuru işlemleri yaparken dikkat edilmesi gerekenler, İtalya vize başvurusunda en sık yapılan hatalar, İtalya uzun süreli Schengen vizesi verir mi, İtalya vizesi için bankada ne kadar para olmalı, seyahat süresinin doğru belirlenmesi, İtalya vize talep dilekçesi ve destekleyici ek evrakların önemi, İtalya vizesi için fotoğraf ölçüsü ve. Vize Merkezi İzmir.


TİCARİ VİZE TAKİPLERİNDE GEREKLİ OLAN EVRAKLAR 01- Ticari Davet Mektubu (Ekli Örneğe Uygun Olmalı) 02- Davet eden Şirketin Camera Visurale ‘si ( oda sicil kayıt sureti) 03- Davet eden Şirketin Ticaret Sicil Gazete. Vatandaşlarımız İtalya ’ya en çok turistik gezi amaçlı seyahatler gerçekleştirirken ardından ticari amaçlı seyahatler ve öğrenciler için Erasmus programı gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.