28 Kasım 2019 Perşembe

Sgk işyeri bildirgesi ek 1

Muhasebe Video Eğitimi. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU EK :6. Maddeye İstinaden İhale Özel Bina. Devamlı Geçici 90. Sgk işyeri bildirgesi formu. Anneye Verilecek Olan 6TL Destek Başvurusu Bugün Başlıyo. Bu konu işverenlerin en çok zorlandıkları konuların başında gelmekte. TL sigorta cezaları uygulanır. En güncel kanunları, tebliğleri, yönetmelikleri ilgili içtihat kararlarıyla ve uzman makaleleriyle Lebib Yalkın’dan takip edin.


Ek bildirgenin türü ve mahiyetine göre değişen cezalar, erken ödeme vb. TC adresini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve diğer tüm Standart Form ve Dilekçelere tıklıyarak ulaşabilirsiniz.


Sgk işyeri bildirgesi ek 1

Ortağı Olduğunuz Başkacı işyeriniz varsa işyeri sicil numarasını yazınız F- YÖNETİCİ BİLGİLERİ 1. MUHUSABECİ MALİMÜŞAVİR Oda Kayıt No 1. YERİ SIRA NUMARASI. Kurumun ilgili ünitesine gönderilecektir. TC kimlik numaran ve kimlik bilgilerinle giriş yaptıktan sonra istenen diğer bilgileri vermen yeterli. Ek Karşılık Prim Tahakkuk Cetveli.


Sigortalı Bildirim Belgesi. Sosyal Güvenlik Merkezi’ne işyeri bildirgesi verilme zorunluluğu vardır. Lütfen Güvenlik Anahtarını yanında bulunan kutuya yazıp GİRİŞ tuşuna basınız. Gelelim sgk işyeri tescil için gerekli evraklara.


Bildirgesi Elektronik Olarak Verilmek Zorunda. Yeni yürürlüğe giren yasa ile artık gün bile sigortalı işçi çalıştıracaksanız SGK işyeri bildirgesini vermeniz gerekmektedir. Ancak Süresi dışında yapılan vbildirge iptali için ise her bir belgeden damga vergisi alınır.


Sgk işyeri bildirgesi ek 1

Diğer işyeri bildirgesi ise, e-bildirge şifresi için doldurulacak formdur. Bu iki evrakta SGK ’ya sunulmalıdır.


Beyannamesinin noter onaylı fotokopisi de işyeri bildirgesi ile birlikte verilmelidir. SGK işyeri sigorta bildirimi için e-bildirge şifresi almanız gerekmektedir. SGK işyeri tescilinizi yaptıktan sonra internet üzerinden şifre vermektedir.


Sizin yapmanız gereken tek sey, bildirgelerin hangisinin asıl, iptal ve ek olduğunu belirtmeniz olacaktır. Yani asıl bildirgedeki su kişiler ile ilgili iptal bildirgesi verdim, iptal bildirgesi şu. Iptal bildirgesi verdikten sonra gene ayni kisiler ile ilgili ek bildirge verdim, onlarda su gibi. Umuyoruz ki izah edebilmişizdir.


Bu evrakların her ikisinin birden SGK ’ya sunulması gerekir. Ek : ) e-Borcu Yoktur. Unsubscribe from KAMUTECH Yazılım? Kartı Oluşturma - Duration: 2:24.


Eğer şirket iseniz yukarıdakilere ek olarak şirkete ait en son ticaret sicil gazetesi, şirket yetkililerine ait imza sürküleri ve yetki belgeleri gerekmektedir. Bu durumda SSK işyeri bildirgesi üzerinde yer almakta olan işyeri sicil numarası kısmı SGK tarafından doldurulmaktadır.


Bunların dışında işyeri sahibi tarafından işyerinin adı, unvanı, hizmet verdiği adresi, hizmet alanı ve bünyesinde çalışanların sayısı da SSK işyeri bildirgesi formu üzerinde eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Son olarak işveren tarafından hatanın farkına.


Sgk işyeri bildirgesi ek 1

NO Cep telefonları İşyeri Telefonları Fax Numaraları e-mail Adresleri Belediye Kamu Kurumu Diğer Sendika DOLDURULACAK BİLGİLER İŞVEREN İŞVEREN VEKİLİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.