28 Kasım 2019 Perşembe

İtalya vize ücreti

Güncel İtalya vize ücretleri ile yeni vize başvurusu yapmak üzere, Visa Center Global Services ile iletişim kurun. Uzun bir süredir prosedürde yer alan 60€ olan schengen vize harçlarının artacak olması geçtiğimiz yıldan beridir Türkiye. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.


Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Konsolosluk temin etmiş. Sayın Başvuru Sahipleri, lütfen unutmayın ki, vize ücreti miktarı, başvuru sahibinin vatandaşlığına ve başvuru sahibinin yaşına göre değişir. Schengen vize ücreti avrodan avroya (yerel para birimindeki karşılığına) yükselecektir.


Dolandırma amaçlı iş tekliflerine karşı uyarı. Euroasia Global Visa Services olarak bizlerden her konuda destek alabileceğiniz gibi tüm başvuru sürecinizde de sizin yanınızda oluruz.


Kısa süreli yani İtalya Schengen. Talep edilen ücret, ülkede kaç gün. Bazı başvuru sahipleri harçtan. Schengen ülkelerinden farklı olarak (pek çoğu için rezervasyon yeterli olmaktadır) seyahatinizin (konaklama hizmeti, uçak biletleri veya tur) satın alındığını görmek isteyebilir.


İtalya vize ücreti

Bu nedenle vize başvurusundan önce bu işlemleri yapmanız. Vize Türleri nelerdir? TBMM döviz kurlarının ve İtalya konsolosluklarının anlık ücret değişimi nedeni ile güncel olarak firmamız tarafından öğrenilebilir. Kişi, vize ücretini yatırmadığı sürece tüm başvuru süreci askıya alınmakta, evrakları kabul edilmemektedir.


Bunun için önce başvuru yapacağınız sürecin başından paranızı yatırmanız önerilmektedir. Bu işlem kimlik sahteciliğinin engellenmesi amacıyla yapılmaktadır.


VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Ancak çocuklar için de konsolosluk tarafından outsource edilmiş vize başvuru merkezine servis ve. Her ülke gibi İtalya ’da vize talebinde bulunanlardan vize ücretlerini yatırmasını istiyor.


İtalya vize ücreti

Tam liste için tıklayın. Data Hizmet Bedeli: TL. Yani toplamda 2TL ödeme yapmanız gerekiyor. Fransa vizesi ücreti vize türüne göre değişiklik göstermektedir.


Belgeleri ve talep edilen ücreti teslim ettikten sonraki süreyi takip eden - gün içerisinde ise İtalya vizesi başvuru sonuçları belli oluyor. Ancak vize sonuçlarının belli olması resmi tatillere ve diğer durumlara göre.


Yapılacak vize başvurusunun cinsine, başvuru sahibinin yaşına ya da tercih ettiği hizmet paketine göre değişiklik gösterebilir. Aşağıda İtalya vizesi için hazırlanmış farklı hizmet paketinin fiyatları bulunmaktadır.


İtalya vize ücreti

Bu paketleri inceleyerek. TALYA VİZE FORMU İSTANBU. Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir.


Rusya turistik vize başvuru ücreti, konsolosluk harcı özelinde giriş sayısına bağlı olarak değişmektedir. DATA ücreti : 1TL, İtalya vize başvuru merkezi VFS Global ücreti : 1TL, (Ankara, Gaziantep, İzmir, Antalya’dan yapılacak başvurular için) 0-yaş çocuklar için İtalya vize.


Bu ücretler Euro olarak belirlenip anlık Türk Lirası karşılığı şeklinde ödenmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek adına başvuru merkezi ile iletişime geçilmesi gerekmekte, çünkü bahsedilen ücretler dönemsel. Aracı kurum hizmet bedeli adı altında ücret talep etme hakkına sahiptir.


VFS Global ve iDATA) 2TL civarında hizmet ücreti ödeyerek başvurabilirsiniz. Bir özel şirkette çalışıyor olup İtalya ’ya turistik seyahat gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, vize almak için bazı evraklar hazırlamanız.


Avrupa Birliği ülkesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.