6 Aralık 2019 Cuma

Izlanda vizesi

Konsolosluğu, İzlanda vizesinin sonucu hakkında. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından sık talep edilen vizelerden bir tanesidir. Britanya Adaları’nda, Atlas Okyanusu’nda yer alan İzlanda, coğrafi güzellikleri ve yaşam koşulları gereği çokça ziyaretçi ağırlamaktadır. Türkiye vatandaşları için umuma mahsus bordu pasaport için vize istenmektedir.


Hizmet, hususi ve diplomatik pasaportu bulunanlar ise 1gün içerisinde günlü bir payda vizeden muaftırlar.

Bu vizeye uzun süreli eğitim, staj, hastalık gibi sebeplerle İzlanda ’ya gidecek olan kişileri içindir. Ben ilk farkettiğimde neden bilmiyorum ama çok şaşırmıştım. Linkini aşağıya bırakıyorum. Bu forma ulaşmak için linki tıklamanız.


Ayrıca Reykjavik’e giderek Türkiye fahri konsolosluğunda da işlemlerinizi yapabilirsiniz. Devleti tarafından vize için istenen şartları yerine getirmekle yükümlüdür.


Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı aşmamak k.

Türk vatandaşlarımızın öncelikle İzlanda vizesi almaları gerekmektedir. Schengen vizesi almak yeterli. We do recommend you register your trip with your local embassy Güvenli Yolculuklar! Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


Başvurunuza başlayın. D Tipi vize) başvurusunda bulunulmalıdır. VFS resmî web sayfalarından randevularınızı alabilirsiniz. Seyahat sağlık sigortası yaptırmaları zorunludur.


Danimarka konsolosluğu hakkında bilgiler. Avrupa’da olmasına rağmen kapılarını tamamen siyasi olarak diğer ülkelere kapatmış izole bir ülke. Vize başvuruları randevu ile yapılmalıdır.


Her bütçeye uygun oteller. Konukların yazdığı değerlendirmeleri okuyun.


SGK’lı çalışanlar için gerekli evraklar: 1. Pasaport (seyahat dönüş tarihinden itibaren ay geçerliliği olmalı) ve var ise eski pasaportlar mutlaka sunulmalıdı. Uyarılar: 1- LACİVERT (Normal ) pasaportlardan vize istenmektedir.

Vize Rejim Tablosu) 2- YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlarına vize. Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Bilindiği üzere, internet ve diğer teknolojilerin yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanmasından sonra ülkelerin bir kısmının internet üzerinden alınabilen vize çeşidi olarak e-vize vermeye başladıkları görüldü.


Izlanda vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz. Pasaport yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı, Pasaport yeni ise, eski pasaportların asılları da ibraz edilmeli v. Sorusuna cevapların yanı sıra, İzlanda vizesi başvurusu için gerekli evraklar hakkındaki bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Ankara Ofis: Güvenevler Mh. Etiket: İzlanda vizesi.


Bölüm 1: İlk Hazırlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.