6 Aralık 2019 Cuma

İzmir alman konsolosluğu İletişim

Engelli kişiler için Bilgi notu. Adres: Korutürk Mah. Kavaklıdere Çankaya Ankara. Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. ALMANYA İZMİR BAŞKONSOLOSLUĞU İLETİŞİM.

Alman Türk vatandaşlarına vize hizmetini, Türkiye’ de bulunan ve bulundukları bölgelere yakın coğrafi bölgelere hizmet veren konsoloslukla sağlar. Konsolosluğu Marmara Bölgesinin büyük bölümü ile. Deutsches Generalkonsulat Izmir. Consulate General of Germany in Izmir, Turkey.


Bu iletişim adresine e-posta gönder. A tipi vize alan kişiler, havalimanında uluslararası transit bölümünü terk etmeden ve pasaport kontrolünden geçmeden aktarma yapmak suretiyle seyahat ederler. Başkonsolosluk Atatürk Caddesi No.


Sizin Adınıza Yetkiliyiz.

Aile Birleşimi ve Alman Vatandaşlığı. Almanya vizesi için başvuru belgeleri ve evraklarını hazırladıktan sonra vize randevusu işlemi yapılmaktadır. Burada evraklarınız.


Wolfgang Wessel görev almaktadır. Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi konularda destek sağlamamaktadır.


The travel advice of the FDFA provides information on the security situation in a country. It focuses on security and safety-related issues in the areas of politics and crime, gives an assessment of potential risks and recommends certain precautions. Balçova Korutürk Mah. Kordon bölgesine giden toplu taşıma.


Konak Kültür Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Hollanda vizesi için başvuruda bulunmak veya Hollanda konsolosluk işlemleri için müracaat etmek isteyen kişiler bu tarihlere göre seyahatlerini veya işlemlerini organize etmelerine dikkat etmelidirler. Fahri konsolosluğundan vize işlemleri yapılamamaktadır. Bu bağlamda telefon numarası ile beraber aynı zamanda acil.


DATA İzmir ofisimizden Almanya vize başvurusunda bulunabilmeniz için iDATA web sayfamızdan randevu almanız gerekmektedir. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir.


Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Fransa İzmir Fahri.

Pazartesi-Perşembe saat 08. Turistik Vize talep dilekçesi için tıklayınız. Havuzbaşı Sokak Numara 1. Servizi Unità di Crisi. Diplomazia economica italiana. Portale Study in Italy. Aydın, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak’tır ve çevresindeki illerde yaşayan Türkiye Cumhuriyetleri vatandaşları ve yabancı uyruklu oturma izni bulunan vatandaşlara. Alman vatandaşları veya vize almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet verir.


Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. Almanya’nın vize prosedürleriyle ile ilgili aradığınız tüm bilgiye Almanya Vize Danışmanlık hizmetlerinden ulaşabilirsiniz.


Yeni bir ülkeye taşınmak, çok sayıda formalite ve idari prosedür içermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.