4 Aralık 2019 Çarşamba

Izmir alman konsolosluğu

Adres: Korutürk Mah. Otogar ve Havalimanından arabayla yarım saatlik bir mesafede bulunmaktadır. Bölgeye giden otobüsleri kullanarak kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz!


Die Visastelle Izmir beantwortet Ihre Fragen zur Antragstellung und zu bereits gestellten Anträgen gerne schriftlich per E-Mail. Telefonische Auskünfte zu Visafragen können nicht mehr erteilt werden.

Unsere Mailanschrift auf unserem Visa-Bandansagetext oder auf unserer Webseite. Bitte haben Sie Verständnis dafür, dass wir Fragen, die sich bereits aus unserem umfangreichen.


Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu.


Wolfgang Wessel görev almaktadır. Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi konularda destek sağlamamaktadır. Burada evraklarınız. Başkonsolosluğu Görev Alanı Başkonsolosluklar farklı görev alanlarına ayrılmıştır.


Pazartesi - Cuma: 09.

Balçova ilçesine bağlıdır. Deutsches Generalkonsulat Izmir. Consulate General of Germany in Izmir, Turkey.


Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. Başvuru için arayınız. Yapacağınız işlemler aslında oldukça basittir.


Ardından da gerekli olan harç miktarını yatırdıktan sonra almış olduğunuz randevunun gün ve saatinde büyükelçiliğe giderek kimlik belgesi için başvuruda bulunabilirsiniz. Resmi İnternet Sitemize Hoş Geldiniz. Schengen Vizesine (C Vize) başvuru yapılmalıdır. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli.


Binayı almak isteyenin en az 3. Otobüsle veya şahsi aracınızla saat ile saat gibi bir sürede dış illerden de ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Yeni bir ülkeye taşınmak, çok sayıda formalite ve idari prosedür içermektedir. Konak Kültür Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir.


Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz. Konsolosluğu haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Gaziantep Vize sitesine bildirmeniz rica olunur.


Almanya konsolosluğu İstanbul için vize, oturum, aile birleşimi, pasaport kimlik, soyadı beyanı ve diğer konsolosluk işlemleri için randevu ve bilgi alın.

Görev ve sorumlulukları iki ülke arasındaki siyasi, politik, ekonomik ve sosyal ilişkileri Almanya Dış İşleri Bakanlığının direktifleri doğrultusunda yürütmektir. Sendika daha sonra, işyerinde toplu sözleşme yetkisi.


Alman konsolosluğu önünde yumurtalı eylem. Takip Hizmeti Veren Yetkili Kurum. Tüm başvuru süreçlerini eksiksiz bir. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir 3. Alman vatandaşları veya vize almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet verir.


Aydın, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak’tır ve çevresindeki illerde yaşayan Türkiye Cumhuriyetleri vatandaşları ve yabancı uyruklu oturma izni bulunan vatandaşlara. Davetiye İle Almanya Seyahati. Almanya’da yaşayan ailenizi, akrabanızı veya bir tanıdığınızı ziyaret etmeyi planlıyorsanız, adınıza gönderilmiş bir davetiye belgesine ihtiyacınız vardır. Yakınınızda bir danışma merkezi yoksa danışma hattı size danışmanlık hizmeti sunar.


Terminvergabesystem des Auswärtigen Amts — Izmir Bitte wählen Sie einen Bereich aus. Sie ausführliche Informationen zur Beantragung eines Reisepasses.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.