4 Aralık 2019 Çarşamba

Izmir konsolosluğu randevu alma

Ancak, COVID 19’un yayılması nedeniyle, düzenli ziyaretçi trafiğinde ve düzenli randevu tahsisinde kısıtlamalar vardır. Ayrıntılı bilgi için lütfen burayı okuyunuz.


Lütfen vize başvuru prosedürü ile ilgili son bilgileri dikkate alınız. Almanya Başkonsolosluğu İzmir biriminin açık adresi Korutürk Mah.


Eğer başkonsolosluğa gidecekseniz internet üzerinden veya telefon ile Almanya konsolosluğu randevu almanız gerekmektedir.

Telefon üzerinden vize işlemleri için destek hatları artık. Ankara’daki İtalya Büyükelçiliği’ne doğrudan randevu almak için tıklayınız. Konsolosluğu ’na doğrudan randevu almak için tıklayınız. Başvurunuzu VIP Odası’nda size özel hizmetler aracılığıyla yapmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Almanya vizesi prosedürlerinin, İzmir ve çevresinde yaşayan Almanya. Servizi Unità di Crisi. Diplomazia economica italiana.

Portale Study in Italy. Hollanda konsolosluğu hakkında turistik, ticari, aile ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri. Görev Bölgesi: İzmir, Manisa, Usak, Muğla, Aydın.


Adres ve İletişim Bilgileri. Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri. Dubai konsolosluğu hakkında turistik, ticari, eğitim ve ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri.


Book Appointment’ bölümünden randevu alımı için randevu yeri ve türü seçilir. Türkiye ile İtalya arasındaki. Yalnızca İstanbul ve Ankara değil, İzmir, Gaziantep, Antalya, Bursa ve Trabzon vize başvuru merkezleri de bulunmaktadır. Avusturya vizesi belgeleri yanında eğer gerekli görülürse.


Başkonsolosluklar bu vizeyi doğrudan kabul etmeyip fahri konsolosluğa yetki vermektedir. Ancak vize onaylanma sürecinde devreye girdiği de bilinen bir gerçektir.


Başvuruda bulunan kişinin ilk Schengen vizesi olacaksa, bağlı olduğu kuruma ait bilgileri içeren belgeleri de temin etmesi gerekecektir. Bununla birlikte seyahatin nasıl karşılanacağı.


Lütfen randevu aldıktan sonra onay sayfasının (confirmation screen) bir çıktısını alıp randevunuza getirmeyi unutmayınız.

Başvuru formlarını elektronik ortamda doldurup çıktısını almanız geremektedir. Bulgaristan konsolosluğu randevu hakkında ilk randevusunu aldığında vermiş oldukları telefonlar veya.


Randevu onayını nasıl alırım? Balıkesir-Manisa- İzmir -Aydın-Denizli-Muğla. Vize pasaport dâhil bütün işlemler için randevu alınırken bu saatler çerçevesinde randevu alınmakta olup bu saatler dışında işlemler alınmamaktadır. Aksi takdirde başvurular reddedilebilir.


Vize başvuru formunu doldururken gerektiği takdirde konsolosluk yetkilileri veya uzman kişilerden yardım talep edilmesi, başvuru formunun kabul edilmesi. Adana, Bursa, İzmir, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Ankara’da yer alan başvuru merkezleri aracılığı ile. Ayrıca internet sitesi aracılığı ile hazırlanan Vize Başvuru Formu’nun da fotoğraflı bir çıktısının alınması ve imzalanmış olması konsolosluk tarafından talep edilmektedir.


Bu sayede başvuru sürecinin. Eksik evrak nedeniyle vize reddi alma olasılığınız düşüktür çünkü eksik evraklar size vize randevusunda bildirilir ve dosyanız geri çevrilir. Eksik evraklarınızı ibraz etmeniz gerektiği durumda yeniden vize randevusu.


Pazartesi-Cuma: 08:– 16.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.