23 Ocak 2020 Perşembe

Neden marka tescili

Yetkili Kurumu tarafına kayıtlı resmi vekiller aracılığı ile de yapılabilir. Tescil süreci doğru araştırma, takip ve bilgi birikimini gerektirir. Tescil aşaması yaklaşık yılı bulabilmektedir.


Nerede ve neden marka tescili yaptırmalıyım diye artık düşünmeyin. Net aracılığı ile tüm marka işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayın.

Marka Tescili Neden Önemlidir? This video is unavailable. Günümüzde, düşünce sömürgeciliğinin yaygın o. Neden marka tescili yaptırmalıyız ve marka tescilinin önemi hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Patent Tescil Hizmetleri.


Birçok olumsuzluğun önüne geçmek ve buna benzer durumların ortaya çıkmasını önleme amacı ile ortaya çıkmıştır. O yıl itibari ile 5sayılı markaların koruma altına.

Fikri ve Sınai haklar konusunda verdiğimiz vekillik hizmetinde en çok sorulan soruların başında marka tescili nedir sorusu gelmektedir. Bu kadar önemli bir işaret, öz.


Bilindiği üzere marka, en yalın tanımıyla “ayırt edici işaret” anlamı taşımaktadır. Adres: Maltepe Mah. Ticari marka, grafiksel olarak gösterilebilecek ve çeşitli ürün veya hizmetlerle ilişkili olarak kullanılabilecek bir isimdir.


Ticari marka bir kelime, kelime öbeği, resim veya her ikisinin bir kombinasyonu olabilir. Sunulan mal veya hizmetlerle ilgili açıklayıcı olmamalı, benzersiz.


Böylelikle tescili olmayan markaların isim üzerinden hak sahibi olmamasını ve markanızın güvenini sağlamış olursunuz. Anayasamızın 5sayılı kararname maddesi (5) doğrudan bu konuya ilişkindir.


Olası hak ihlallerinin. Bunları bilerek doğru zamanda başvuru yapmanız neticeyi hızlandırır. Ayrıca marka tescili olamayacak bazı marka isimleri bulunur. Sizin için ücretsiz olarak marka analizi gerçekleştirip tarafınıza markanız ile ilgili bilgilendirme yapmak.


Avantajları Nelerdir? Midpoint” markası Moldova’da tescil edilebilir durumda iken, sözleşmeye taraf Türkiye’de marka tescili yapılamamaktadır.

Yaptığı işi önemseyen, sektörüne katma değer katacağına dair inancı tam. Hesaplar ve Formlar. NEDEN MARKA TESCİLİ YAPMALISINIZ ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ ? Böylece o ürün, diğerleriyle karıştırılmaz.


Yani bir değeri vardır. Bu değer, marka sahibinin yıllara dayanan emek ve çabası ile oluşur. Sınai bir hak olarak markanın korunması gerekir ve markanın korunması da markanın tescili ile mümkündür.


Bu nedenle çok dikkat edilmesi gereken bir husustur. Bir işletmenin ürettiği mal ya da hizmeti diğer işletmelere ait mal ya da hizmetlerden ayrılmasını sağlayan işarete marka denir.


Bu işaretin yasal olarak korunması haline ise marka tescili adı verilir. Semt pazarındaki iki tacirden tutun da global pazardaki dünya devi finans kuruluşlarına kadar hemen hemen her alanda rekabet gittikçe.


Tescilli logoların başka ürünlerde kullanılmasını engeller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.