18 Şubat 2020 Salı

Pakistana vize gerekiyor mu

Pasaportların yıldan eski olmaması gerekir. Yetkilimiz size en kısa sürede geri dönüş sağlayacaktır.


Aynı zamanda başvuru formu, vize başvurunuz tanınması, işleme konulmasına dair içeriği de kapsamaktadır. Pakistan Vizesi Nasıl Alınır?


Diplomatik ve hususi pasaport sahipleri vizeye tabi değildir. Yalnızca turistik amaçlı ziyaretler için geçerlidir.

Türk parası geçerli mi? Orada polis karakoluna bilgi vermem gerekiyor mu ? HANGİ PASAPORTLARA ETİYOPYA VİZESİ GEREKİYOR ? Siyah diplomatik pasaportlara günü geçmemek şartı ile vizeden muafiyet vardır. YEŞİL PASAPORTA VİZE GEREKİYOR MU ? Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri o vizeye tabiidir. Bu tür vize başvuruları (çalışma, öğrencilik vb.) için dış temsilciliklerimizde vize alınması gerekiyor.


Transit geçiş yapacak olanlar saatlik vize alabilirler.

Dubai’ye giriş yapmalıdır. Bu durumda Japonya’ya vize başvurusu yapılması gerekiyor. Başvuru sırasında yanınızda pasaport, nüfus cüzdanı.


Meksika vize gerekiyor mu sorusuna dair doğru ve güncel bilgilerle oluşturulmuş cevabımıza sayfamız üzerinden ulaşarak konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Bunun için bizzat konsolosluğa başvuru yapmak gerekiyor. Konsolosluk başvuru yapan kişiye öncelikle randevu tarihi belirleyerek o tarihte ön görüşme için konsoloslukla olmaları gerektiğini bildiriyor.


Randevu tarihleri yakın bir zamanda olabileceği gibi ileri bir tarihte de olabiliyor. Ermenistan Vize İstiyor Mu ? Yunanistan vizesi başvurularınız için vize departmanımıza telefon yada e-mail ile ulaşarak başvurunuzu iletmeniz yeterlidir.


Uzman danışmanlarımız ihtiyacınız olan güncel evrak listesi ve Yunanistan vize ücreti hakkındaki teklifimizi e-posta yoluyla sizlere gönderecektir. Kosova turistik vize, vize türleri arasında en çok tercih edilendir. Son vize türü ise transit vizedir. Irak – Kapıda vize uygulaması var.


Ancak karayolu ile Irak’a seyahat etmek isteyenlerin Irak’ın dış temsilciklerinden vize almaları gerekiyor. Gökhan bey selamlar. Vize başvurusu sırasında uçak rezervasyonunuda verdik ancak dönüş günü uçak rezervasyonundan bir gün önce vize bitiyor.


Uçak biletini değiştirmeye gerek varmı. Kızım yeşil pasaportlu.

Ancak bu uygulama kalkmış ve Endonezya’ya vizesiz ve ücretsiz girişler başlamış. Bali girişinde aranan tek şart pasaportunuzun geçerlilik süresinin bitimine. Eğer geliş amacınız farklı ise geliş amacınıza uygun vize almanız gerekiyor. Rusya göçmenlik bakanlığından sizin adınıza davetiye çıkarması gerekiyor.


Haliyle bu tarz bir çalışma ile işiniz biraz daha kolaylaşmış oluyor. Kısa bir örnek olarak çalışma vizesini verebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.