14 Şubat 2020 Cuma

Pasaport için randevu al

Pasaport için randevu al

Bu sayfa resmi randevu sayfasına gider. Ayrıca hemen aşağıda gerekli açıklamaları yaptık.


Randevuya gideceğiniz günden önceki iş günlerin birinde pasaport harç bedeli ve pasaport defter bedelini yatırmış. Pasaport Randevu Al. Bulgaristan’dan transit geçişler sırasında dikkat edilmesi gereken başlıca hususlar, VİZE DURUMU Bulgaristan Cumhuriyeti’nin 31.


Schengen bölgesi üyesi veya Schengen müktesebatını uygulayan ülkelerde ikamet eden veya uzun süreli ikamet amaçlı. PASAPORT İŞLEMLERİ-ESKİ TİP (LACİVERT) PASAPORTLARA VE SÜRESİ BİTEN YENİ TİP BORDO PASAPORTLARAUZATMA İŞLEMİ YAPILMAMAKTADIR. GEÇERLİLİĞİ SONA EREN TÜM PASAPORTLARYENİLENMEKTEDİR. Her türlü pasaport işlemi için randevu alınması ve Başkonsolosluğumuza şahsen başvurulması gerekmektedir.


Yeni pasaport için konsolosluk randevusu alacak vatandaşların öncelikle nüfus cüzdanında T. C kimlik numarası olması şarttır. Site ve randevu almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Bu site üzerinden ilk olarak alabileceğiniz pasaport türünden (bordo,yeşil,gri pasaport ) birini seçiyorsunuz.


ADIM ADIM PASAPORT RANDEVU ALMA. Yapmanız gereken bir kaç adımı takip etmek. E- pasaport randevu alma işlemi için sizden ilk olarak işlem yapmak istediğiniz ildeki kurum ve bu kuruma ait boş randevu saatleri gösterilmektedir. Konsolosluk Randevu Alma Linki.


Sizlere en uygun olan saat aralığını seçerek, kişisel bilgilerinizi doldurarak ve yapmak istediğiniz işlemi belirterek dakikalar içerisinde randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Randevuyu alabilmek için online ve telefon olmak üzere iki farklı yok var. Eğer internet üzerinden pasaport için randevu almak istiyorsanız ilk olarak bu bölümün en altında yer alan bağlantıya tıklayarak kurumun resmi internet sitesindeki randevu alma hizmetini açın.


Vatandaşlar ALO 1Vatandaş Etkileşim Merkezinden veya " randevu. Yeni kimlik için 1TL, pasaport için 1TL. Nüfus Müdürlüklerinde pasaport ile ilgili işlemleri yapmak için randevu almak zorundasınız. Bütün Türkiye için pasaport randevu tek bir sayfadan verilmektedir.


Randevu işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için hemen aşağıda linkini verdiğimiz sayfayı ziyaret ediniz. Randevu Al butonuna tıklanınca karşınıza kimlik, sürücü belgesi ve pasaport randevusu için ayrı buton gelecektir.


Pasaport için randevu al

Burada pasaport randevu al butonu üstüne gelip tıklayınca karşınıza ayrı seçenek açılıyor burada başvuru yapacağınız pasaport çeşidini seçmeniz gerekiyor. Başvuru için öncelikle aşağıda paylaşmış olduğumuz bağlantıya tıklayın. Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) vatandaşlarımız için yeni bir düzenleme daha hayata geçirildi.


Siz de bu sayfadan pasaport randevu alma telefon numarası ile hemen pasaport almak için randevu alabilir, randevu tarihinde pasaportunuzu alabilirsiniz. Bu konuda yeterli kolaylıklar sağlanmıştır. Kişi fazla uğraşmadan pasaport için randevu alabilir.


Bu randevuyu seyahate çıkmadan önce yeterli bir zaman diliminde almalıdır. Aksi halde geç kalma durumları ortaya çıkabilir. Mağdur olmamak adına bu gibi işler ihtiyatlılık kavramına göre yürütülmelidir.


Pasaport için randevu al

Randevu günü ve saati, randevu talep eden kişi tarafından belirlenmektedir. Başkonsolosluğumuza müracaat etmeleri gerekmektedir.


Sözkonusu randevu sadece yeni pasaport müracaatı için geçerli olup diğer konsolosluk işlemleri için de randevu alınması gerekecektir. Hastanelere online randevu alma, mhrs randevu, telefonla randevu, hastaneler hakkında güncel bilgiler, hastane adreslerinin haritalarını bulabilirsiniz.


Kimlik- pasaport için randevu al 02.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.