3 Mart 2020 Salı

Pasaport kılıfı kadın

Pasaport kılıfı kadın

Pasaport kılıfının içinde üç kart bölmesi vardır. Valiz etiketi üstte metal tokalı ayarlanabilir ince askılı, metal süslemeli ve arkasında çıkarılabilir etiket bulunan şeffaf plastik cepli. TL 9TL % (2) ConceriaPelle %100. Aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride sürekli yenilenen yaklaşık 6. Yolculuklarınızda hem pasaportunuzu cüzdanınızda taşımak ister misiniz?


Tıkla, en ucuz pasaport kılıfı seçenekleri ayağına gelsin. Cinsiyet: kadın ve erkek. Malzeme: PU YARMA deri.


Deri çantanızın içinde parfüm, aseton, kolonya, krem gibi alkol ve kimyasal maddeler içeren ürünler taşırken her zaman dikkatli olun. Lüks zevklere hitap eden DERİ PASAPORT KILIFI ürününü incelemek için hemen tıklayın!


Katlanır yapısıyla kullanışlı ve minimalist tasarım adet pasaport, adet kart gözü vardır. Bununla birlikte şık ve renkli dokusu ile pasaport kılıfları, tarzınızı her yerde göstermenizi sağlayacak seyahat çanta nızın vazgeçilmez aksesuarlardan. Vade farksız taksit imkanı ve ücretsiz hediye paketi seçenekleri Lüksbazaar"da!


Pasaport kılıfı kadın

Gerçek hakiki deri pasaport kılıfı. Deri ürünerde son kat parlatıcı ve derinin kendisi dahil kullanılan malzemeler yanabilir ( deri yanmaz hakkındaki inanış deri olmayan petrol türevi ürünlerden yapılmış sahte derilerin ateş karşısında erimesi üzerinedir ). Siyah, kahverengi, taba, lacivert ve kırmızı renk seçenekleri mevcuttur. Kapak içlerinde birer adet kağıt, kart veya nüfus cüzdanı sıkıştırabileceğiniz cebi bulunur.


El Aksesuarı fırsatını ve indirimlerini kaçırmayın. Stok sorgulanıyor, lütfen bekleyiniz. Birbirinden özel çanta cüzdan valiz modelleri sizlerle. Best Seller Valizler.


Tüm Ürünlerimiz El Yapımıdır. Peevv Leather and Wood Co.


En yüksek tedarik eden ülkeler veya bölgeler Çin, Hindistan ve Pakistan şeklindedir ve sırasıyla deri pasaport kılıfı ürününün 88%, 7% ve 3% kadarını karşılarlar. Deri pasaport kılıfı ürünleri en çok North America, Western Europeve Northern Europe ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz.


Ruhsat Kabı Hakiki Deri. Bir DÜNYA REKLAM, DÜNYA DERİ, DÜNYA PROMOSYON, DÜNYA PLASTİK, DÜNYA DAVETİYE Kuruluşudur. Seyahat pasaport kapağı cüzdan kadın erkek seyahat kredi kart tutucu kimlik belgesi çanta kılıfı US $20. Yurtdışı seyahatlerinizde pasaportunuzu yanınızdan ayırmamanız gerektiğini biliyorsunuzdur.


Fakat alışkın değiliz, unutabilir kaybedebiliriz. Bu sebeple aktif adet kredi kartımızla beraber notlarımızı da saklayabileceğimiz bir pasaport kılıfı geliştirdik. Dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörü MUGO, sizi en havalı ürünlerle ücretsiz kargo fırsatı ile buluşturuyor.


Merhaba, Giriş yap. Hesap ve Listeler Hesap ve Listeler değil. Peçete, kapak üzerindeki kabartma üzerindeki girintiye yapıştırıldıktan sonra biraz farkedilir, ancak bunlar üçlüdür. Sepetinizde daha fazla ürün yok.


Pasaport kılıfı kadın

Kadın Erkek Aksesuar Çanta. RÜN MATERYALLERİ - gugiko desenli kumaş - Kanvas kumaş - İnce sünger. YIKAMA VE BAKIM TALİMATI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.